On Love & Forever | Doodles of Life

Saturday, July 23, 2016

On Love & Forever

Things that I learned about love and forever after watching a Philippine movie.

To believe in forever is a choice.

Forever is choosing to love each other every waking day.

Forever is giving another unlimited chances to love you right everyday.


OMG! This was written ages ago. I need more hilarious yet romantic Philippine movies like this! Haha.

26 comments:

  1. Replies
    1. Tak ingat tajuk dia. I'll search for it again and will let you know later, insya Allah :)

      Delete
  2. suka dengan ayat tu! movie apa ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copy paste from earlier reply. hehe ^_^

      Tak ingat tajuk dia. I'll search for it again and will let you know later, insya Allah :)

      Delete
  3. wahhh romantik jiwang nya.
    movie apa tu? share jgk. nak tengok XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copy paste from earlier reply. hehe ^_^

      Tak ingat tajuk dia. I'll search for it again and will let you know later, insya Allah :)

      Delete
  4. Love it !!! ... Tajuk apa movie nya dear ? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copy paste from earlier reply. hehe ^_^

      Tak ingat tajuk dia. I'll search for it again and will let you know later, insya Allah :)

      Delete
  5. tk tengok sangat cite philippine, kalau korea boleh lagi dipertimbangkan xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. I only watch the funny and romantic ones. And, movie only sebab tak suka sangat dengan drama dia yang beratus-ratus episodes tu.

      Delete
  6. macam tahu je cerita apa ni,hhuhuu kadang kadang best jugak cite filipin !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Kadang-kadang best juga but they usually stick to a same genre.

      Delete
  7. Uwww cerita apa ni kak farah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copy paste from earlier reply. hehe ^_^

      Tak ingat tajuk dia. I'll search for it again and will let you know later, insya Allah :)

      Delete
  8. jrg tgk movie cam gini, menarik juga ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Agak menarik cerita ni.

      Delete
  9. Amboi ! Hahah. Apa nama movie ni, mana tau terbukak hati nak layan jugak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copy paste from earlier reply. hehe ^_^

      Tak ingat tajuk dia. I'll search for it again and will let you know later, insya Allah :)

      Delete
  10. Philippines punya movie cinta mmg win kan! it was so much like reality!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju ngan Sally. Akak kalau ada movie philiphines tayang kat tv memang akan tengok :)

      Delete
  11. Kagumnya sebab ada masa nak layan movie Philippine lagi...
    I hope I can manage my 24 hours like yours. Huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. Dulu fanatik dgn Sanay Wala Ng Wakas. Hehe. Tp movies diorg pun banyak yg best2. Selalu tgk masa atas flight je, pastu lupa tajuk haha

    ReplyDelete
  13. dah lama tak tgok Philippines punya drama.aina ni layan je smua drama asal best.hahaha

    ReplyDelete
  14. mesti best sgt filem tuhh kann. da lama xtgok tv nih. hahaha

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...