Beautiful DUMBO | Doodles of Life

Friday, July 29, 2016

Beautiful DUMBO

DUMBO neihbourhood
DUMBO neighbourhood.
Might be the best picture of my New York City trip :)

And no, there will be no post about my New York City trip in the next few months. I'm so sorry. I'm just so lazy. lol. However, I might upload random pictures here and there. Cos you know, I really really love playing with VSCO filters and sharing pictures so much :D

16 comments:

  1. aku tak sempat pergi sini T___T sobs sobs banyak tempat terkenal dekat new york aku tak pergi, dah balik baru tahu tempat tu terkenal and bla bla bla. menyesal betul tak teroka betul2

    ReplyDelete
  2. Nice,...cantik angle gambo ni :)

    ReplyDelete
  3. cantikkk,mesti best dapat ambil gambar banyak2 ni hehe

    ReplyDelete
  4. laawaaanyaa (~O~)zZ kita pun suka main vsco punya filterr

    ReplyDelete
  5. pergh tempat terbaik nak berlakon ala-ala jahat exchange information wahahahaha XD

    ReplyDelete
  6. cantiknye New York....mcm dalam postcard gambarnya...sangat cantik angle dia...

    ReplyDelete
  7. tgok view nihh pon da cantikk.. apalagi gamba lain ni
    (*゚▽゚)ノ

    ReplyDelete
  8. wahhh cantiknya view nie. kalau BV nak je jadikan wallpaper phone. hehhehe :3
    BV pun suka main ngan filter vsco hehehe XD

    ReplyDelete
  9. Gambar ni macam neighborhood macam dlm filem War of The World kalau tak silap.
    Tapi rasanya silap. Hahahah

    ReplyDelete
  10. lawanya gamba niii! alaa baru nak baca trip kak farah pasal new york tu :(
    letak sikit gambar pemandangan new york waktu malam! mesti cantik

    ReplyDelete
  11. hehe entah kenapa bila baca tajuk terbayang baby elephant Dumbo tuuu :D

    post pendek2 macam ni pun, best je Fa :)

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  12. nice view ! mesti rindukan bila dh balik malaysia

    ReplyDelete
  13. ingatkan Dumbo gajah Disney.. err.. hahaha

    ReplyDelete
  14. They called this DUMBO? hahahaha...why laaa....sounds dumb but so preeetyyyyyhhhh~

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...