Spring | Doodles of Life

Saturday, May 14, 2016

Spring

Spring
Spring is in the air! :)

16 comments:

  1. Replies
    1. Samalah kita! Spring sangat cantik :)

      Delete
  2. tak pernah merasa musim spring lagi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Technically, this is my first 'real' spring in Canada. Sangat exciting! :D

      Delete
  3. Replies
    1. Memang best sebab banyak sangat bunga cantik dan bermacam-macam warna! :D

      Delete
  4. cantiknyaa,,dekat egypt spring xberapa,,summer yg lebih T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat Canada pun depends on places. This is my first time experiencing the real spring. Sebelum ni walaupun ada dekat Canada masa spring, rasa macam summer je.

      Delete
  5. cantik gambar! mesti byk bunga cantik cantik kan? please take many photos and share with us! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat tempat saya tak banyak sangat bunga yang cantik-cantik ni. Tapi, insya Allah kalau saya jumpa bunga yang cantik-cantik, saya tangkap gambarnya :)

      Delete
  6. teringin nak merasai spring kat jepun/korea. forever in my wishlist je kot T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me too! Teringin sangat. Nak tengok cherry blossom :)

      Delete
  7. I HEART SPRING hehehe boleh gitu? ;)

    ReplyDelete
  8. woaaah.. ni baru sikit ni belom tngk pokok2 lain blooming..

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...