Failed Grad Shoot! | Doodles of Life

Sunday, May 15, 2016

Failed Grad Shoot!

Went to Tobermory, Ontario last Friday with my housemate for a day trip. She suggested an impromptu grad shoot at Tobermory because Tobermory is beautiful. 

The verdict of the impromptu grad shoot?

AN EPIC FAIL!

Farah H at Tobermory, Ontario
Sakit tengkuk akak mendongak! LOL :D

All I have from the impromptu grad shoot is hundreds of derpy and ugly candid pictures in Tobermory. Well, that's what you get when the graduation gown is malfunctioned; you are not mentally ready for a photoshoot and you're such a kayu you don't even know how to pose properly.

Such a waste because Tobermory is truly beautiful! *sobs sobs sobs*

34 comments:

  1. Haha, boleh pulak gitu. Kalau Farah dikatakan kayu, kite lagi laaa, balak terus berdiri tegaknya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi kita memang kayu pun. Ada banyak gambar kita berdiri tegak macam nyanyi lagu Negaraku. Sedih sangat :(

      Delete
  2. seriously cantik..kreatif kot bgambo cmtu..xtipu ini betul2 tau...nak sampai sana jgkkla pastu nak shoot cmtu jgk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL! This is a total candid picture and might be the only proper one.

      Delete
  3. coolnya bergambar ke atas cmtu. No kidding, saya sgt kayu bila bergambar. kerja saya menyorok muka blkg org lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. I don't think this is cool. Seriously. Samalah kita. Kayu juga kalau bergambar. Selalu macam Negaraku sikit.

      Delete
  4. one day nak jugak bergambar macam tu haha bestnyaaaa akak xD

    ReplyDelete
  5. Mana gambar nya dik... ayoookkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti saya letaklah sekeping dua :)

      Delete
  6. Mana rupa Tobermory nya?

    Cepat tempek...

    ReplyDelete
  7. walaupun tak nampak tobermory.. nampak dari gambar tu dah tahu dah cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tobermory memang sangat cantik ^_^

      Delete
  8. Ahaaa alah cantik je jadi gambar tu. Berbaloi lah sampai sakit tengkuk mendongak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu je gambar yang jadi. Gambar lain semua hampeh :(

      Delete
  9. wow nak grad dah! okay apa, nampak lain daripada gambar grad yg selalu org dok posing :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam best je kan nak grad, walhal......

      Tak best! Nak gambar cliche juga. hahahaha :D

      Delete
  10. omg so jealous that you're graduating already! Nice shot by the way. You looked hipsterish (if that word exist lol)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Don't be. Your time will come too, insya Allah :)

      Delete
  11. Ok, terkejut kejap sbb ada word 'failed' dengan 'grad' dalam tajuk.
    Ingatkan tak lepas nak grad. Huhuhu

    Happy graduating, Farah. Enjoy the moment. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah, jangan disebut-sebut benda tu ya, cEro. Takut saya kalau saya tak lepas nak grad T___T

      Delete
  12. teringin nak tengok walaupun dilabel sebagai "failed" XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payahlah. Akak sendiri tak teringin nak tengok. Hahahahaha!

      Delete
  13. Kihkihkih tak 'FAILED' lah. Though u considered urself KAYU, it still means something. Ada memori (walau kayu) di situ heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Failed, kak Farrah. You haven't see the other pictures. Hahaha!

      Delete
  14. cer taruk gambor2 nye yg Farah label as KAYU sangat tu. meh kitorang tengok hehehe
    gambar lompat2 baling mortar board (ini ke nama benda alah topi graduation tu?) mane Farah??? hehe =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. We don't have mortar board over here and I surely did not jump, kak Ana :)

      Delete
  15. Replies
    1. Not really pre-gad shoot per se :)

      Delete
  16. Aiyaaaa...why laaa...rugi je gambar...lepas ni blaja excited sikit masa amik gmbr...dpt few pun okay... LOL! Pesanan penaja dr kakak gila kamera

    ReplyDelete
  17. usually gambar candid bukan lagi lawa ke ? ehehe share laaa gambar yg x jadi tu ehehe =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lawa, kak Siti. Semua pun gambar minta penampar

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...