Dawn | Doodles of Life

Monday, May 09, 2016

Dawn

Dawn
I guess I have to wake up at 5 AM everyday if I want to see this beauty

12 comments:

  1. Replies
    1. Memang blur sebab phone saya tak dapat focus. hehe

      Delete
  2. cantiknyaaa walaupun gambar blur.
    clear je langit. suka tone warna tu
    Subhanallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Langit kat sini kalau tak berawan, memang clear sangat-sangat! ^_^

      Delete
  3. Cantik!!
    Macam boleh buat gambar utk poskad. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. This picture does not do the justice for the actual view :)

      Delete
  4. kalau gambar tu x blur mesti lg cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pula rasa sebab gambar tu blur dia jadi cantik. hehehe :D

      Delete
  5. Warna dia!
    Mcm layer tea dah! Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL! Layaer tea pun boleh kak Sally :D

      Delete
  6. 5AM okla tu.. lepas da tengok ni tido la balik wakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapat tidur balik pun masa tu.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...