That One Time I Wanted To Take A Selfie | Doodles of Life

Monday, April 04, 2016

That One Time I Wanted To Take A Selfie

That one time I wanted to take a selfie with the snow, the wind blew so hard I could barely open my eyes! It is the second week of spring yet the snow is still here. Allahu. I am still amazed with how Canada can experience all four seasons in a week. Sunny on one day, rainy on the next day and snowy on the other day.

Snowy spring day
The struggle was real. lol :p

39 comments:

  1. Teringin nak rasa snow :) Lucky, you already have :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah, kalau ada rezeki, satu hari nanti ya :)

      Delete
  2. tengok dalam gamba pun dh dapat rasakan betapa kuatnya angin tu. kak farah tak pakai gloveee?! tahannya kulit akak, ni mesti dh biasa ni. oh anyway saya baru post surat akak tu eh. sorry lambat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa keluar rumah angin tak kuat sangat dan tak sejuk sangat sebab tu tak pakai gloves. Lagipun, gloves akak tercicir dalam bas dekat New York.

      Anyway, thank you ya Mazni :)

      Delete
  3. seronoknyaa wuuuu. ultimate wishlist ni nak main salji xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat sini dah tak salji sangat dah. Ni salji main-main namanya. Sebab tengah pertukaran musim kan :)

      Delete
  4. Teringin nya nak pergi sana T^T

    ReplyDelete
  5. wowww.. four seasons in a week.. bestnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehlah but it was not convenient :)

      Delete
  6. teringin gak nak main salji >.< 5 tahun akan datang kot baru dapat ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trust me, 5 years is not that long ^_^

      Delete
  7. SS bukak peti ais.... Simbah muka dengan ais... pastu selfie... aci tak? ha ha ha...

    ReplyDelete
  8. serius jeles.... insyallah soon..nak jgk..

    ReplyDelete
  9. Still a nice selfie. Tapi nampak laa struggle di situ. Huhuhu

    ReplyDelete
  10. okay laa tuu...the most struggling selfies..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha! Gigih juga nak ambil gambar walaupun struggle yang amat.

      Delete
    2. Still you managed to get one! LOL!

      Delete
  11. bestnya ada 4 season,,but to experience semua dlm satu minggu sangat amazing :D

    ReplyDelete
  12. I understand. Once I take a selfie the snow flakes block my eyes.

    ReplyDelete
  13. bestnya dapat merasa salji..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best! Might be the last snow for me.

      Delete
  14. Subhanallah~ Hebatnyaa Allah.
    Bestnyalah hai~ Hehe :D

    ReplyDelete
  15. Bestnyeee. Nampak struggle nye tu. Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mun! Lama tak dengar khabar :)

      Delete
  16. I can clearly see the struggle! Hahhahahah anyway congratulations cause you actually manage to take one! Hahaha.

    ReplyDelete
  17. bestnyaaa farah tp mesti susah nk dpt gambar yg clear :)

    ReplyDelete
  18. fuhhh....mmg heaven..kita mampu masuk muka ke dalam peti sejuk jek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya kalau kat Malaysia pun mampu masuk muka dalam peti sejuk sahaja. hahahahahaha

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...