Bila Adik Awak Manis Sangat | Doodles of Life

Wednesday, February 03, 2016

Bila Adik Awak Manis Sangat

Adik went parasailing
Yes Adik! I wish the same too! ^_^

Woke up to this photo tagged by Adik yesterday morning. Haih haih haih. Kenapalah manis sangat? Macam manalah hati tak sayang~

36 comments:

  1. alaa..sweetnya adik ingat kat kakak dia. Buat apa-apa aktiviti kalau family semua ada lagi seronok, kalau ada yang tak ada, rasa lain sikit .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia teringat sebab hari tu saya terkilan tak dapat nak parasailing masa dekat Langkawi kot. Ini dia pergi dengan course mates dia.

      Delete
  2. adiklah kawan mesra kawan gaduh terbaik ! >.<

    ReplyDelete
  3. Alahaiiiii, comel sangat ni :D I wish I have younger siblings as wellll

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adopt saya please. I'm more than willing to be your younger sister. hahahahaha :D

      Delete
  4. Waa syook2..

    Assalam jemput join GA saya...

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

    ReplyDelete
  5. Wow... paragliding kt mn tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat Sabah. Tak ingat dekat pulau mana entah.

      Delete
  6. ehehe bonding adik bradik kena gitulaa..
    eerk kalo Farah jenis brani okla.. kalo akak ni tunggu sambut kat bawah je la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ni tak berani sangat tapi memang teringin nak cuba parasailing ni.

      Delete
  7. Ahaaaa sweet betul. How cn we not love them kan. Ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul! How can we not love them :)

      Delete
  8. Replies
    1. Kan. Tu yang nak nangis tu. Dahlah homesick sekarang T_T

      Delete
  9. aiyoyoyo. bila jauh ... rindu lah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang bukan rindu. Mengada je tu. hahaha!

      Delete
  10. Alololo sweetnya adik beradik ni..Bila berjauhan terasa rindu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita ctrl c + ctrl v je komen kat atas. Kadang bukan rindu. Mengada je tu. hahaha!

      Delete
  11. Tringin jugak nak parasail...
    Uwaaahhhhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergilah cEro. Saya rasa ada je tempat yang insya Allah affordable :)

      Delete
  12. ni adik akak yang kat kuantan tu ke? sweet tahap diabetes nampaknya tu XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup! Ni yang dekat Kuantan tu :)

      Delete
  13. parasailing! hmmm...nak naik tak boleh sbb berat sangat :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Are you sure, kak Sally? Insya Allah boleh kot sebab limit dia berat juga kalau tak silap.

      Delete
  14. so sweet but not like Jari Manis :-)

    ReplyDelete
  15. ehehe ada adik bleh manja2.. akak manja ngan adik2 dunia maya je la eh..

    ReplyDelete
  16. tak ada adik tp tetap ada adik angkat yg boleh usung sana sini :)

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...