160221 | Doodles of Life

Monday, February 22, 2016

160221

EXO Planet 2 - EXOluXion in New York
Went to my first big K-pop concert and saw EXO for the first time in real life!
Wohoooooooo :D

49 comments:

  1. omggggg! gila best! that picture though >,< akak lpas ni buat full post eh? janji tau :P HAHAHA nak baca gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha! Tengoklah. Sebab gambar semua low quality. Macam tak best kalau letak dekat sini.

      Delete
  2. nasib baik saya dah tak minat exo dah. kalau tak mesti jeles tahap 10000x XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang suka siapa? Suka BTS ke?

      Delete
    2. Infinite and BTS <3 tapi layan je semua group hihiiiii

      Delete
  3. Replies
    1. Kita pun suka suara Baek! Tapi my ultimate bias dalam EXO ni D.O.

      Delete
  4. tak pernah nengok K-Pop... he he he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpelah kak SS. Tak pernah tengok K-pop tapi fasih Hangul kan? Saya tak pandai Hangul walaupun dah dengar K-pop agak lama juga.

      Delete
    2. Takpelah kak SS. Tak pernah tengok K-pop tapi fasih Hangul kan? Saya tak pandai Hangul walaupun dah dengar K-pop agak lama juga.

      Delete
  5. OMG! OMG! OMG! KAK FARAHHHHHH!!! not an Exo-l tapi eksaited jugak kat orang yg pergi concert kpop nih. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izzati minat siapa eh? Tak ingat dah. Big Bang dengan VIXX ke?

      Delete
  6. OMG OMG!
    so luckyyyy!
    BV ada jugak layan exo nie :D tapi minat macam tu je la :D

    ReplyDelete
  7. Okay langsung tak minat kPop... ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minat orang lain-lain, kak Huda :)

      Delete
  8. Apalah best nya dgn lelaki beejawajah jambu ni... hahahadoiiiii...
    Tak minat sbb tak paham kot apa depa nyanyi... so x dpt nk mnghayati...

    Gittew....katanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pula minat sebab tak faham apa yang diaorang nyanyi. hahaha :p

      Delete
  9. Wah Farah k-poppers eh..akak tak tahu sgt pasal k-pop2. gitu2 je..yang aku tahu diorang cantik2 dan comel2 ..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak suka label K-poppers tu. I rather to call myself as someone who listen to Korean song music :)

      Diaorang memang comel-comel dan cantik-cantik sangat walaupun ramai je yang muka plastik. hehe

      Delete
  10. Wowww rare experience! Selalu orang minat minat je jarang nak pergi sebab mahal sangat. Haha feel lebih tak pergi concert tu? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feel terlebih sangat! Tak puas. hahahaha :D

      Delete
  11. kak farah so lucky tauuu TAT omggg! mana gambar kai??!! xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde gambar Kai. Was too busy staring at my abang pendek Do Kyungsoo! <3

      Delete
  12. urm..ni agaknya yang readers blog akak rasa bila akak cakap pasal bola.. tak faham.huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha lawakla Kak Sal.. kadang2 CT pun penah trpkir gak..
      orang faham ke dak aku tulis apa ni =P

      Delete
    2. tak faham in a sense of baca nama-nama yang asing..pastu rasa nak komen or mencelah komen orang tapi tak tau nak cakap apa..haha

      Delete
    3. Saya kadang rasa macam tulah bila kak Sal update pasal bola. Sebab tu, selalu saya tak komen apa-apa pun kalau kak Sal update pasal bola. Sebab tak tahu apa-apa pun.

      Delete
  13. ehehe zaman berlalu da buat akak Farah.. ehehe..

    ReplyDelete
  14. dulu pernah tingin nak p konsert.. tapi takut mak hambat ahaha.. x jadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parents saya pun tak suka sangat. Tapi saya dah buat agreement dengan Mama saya. Setahun boleh pergi sekali je. hahahaha.

      Delete
  15. lama juga tak tengok konsert2 ni.. rasa mcm dh tak remaja :P heheh

    ReplyDelete
  16. Ni mesti berapa malam tidur mimpi indah ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada mimpi indah, kak Farrah. Mimpi ngeri adalah. haha

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...