Much Needed Reunion | Doodles of Life

Wednesday, January 27, 2016

Much Needed Reunion

Reunion at Malaysian Bazaar 2016
Fractions of us!

Can we have a reunion somewhere in Malaysia especially with Vancouverites once all of us back for good and before everyone becomes busy with professional life?

31 comments:

  1. Yup, bila masing2 dah bekerja sangatlah susah nk reunite balik, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami yang belajar ni pun terpisah-pisah :(

      Delete
  2. We had a batch reunion just before we finished our degree and during the reunion we agreed to do another reunion in next 10 years. I can't imagine when it happen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omona! Lamanya sepuluh tahun baru nak baut reunion lagi. Kami yang dekat sini plan nak buat reunion after graduation. At least dapat jumpa kawan-kawan setelah 4 tahun terpisah. Yang lepas-lepas tu, tak fikir lagi pun.

      Delete
    2. haha lama kan. tapi rasanya berbaki lagi 8 tahun. ni untuk reunion the whole asasi batch.
      kalau reunion untuk group kecil2 selalu je ada. another reunion masa ada majlis kawin :)

      oh,kalau reunion after graduation tu just nice :)

      Delete
    3. Kami ni tak tahulah nak buat reunion macam mana. Kalau buat pun mesti tak lengkap sebab ada je yang bercadang nak stay dekat sini.

      Delete
  3. Sedihnya dh nak habis belajar n terus Kerja. Mesti susah nak jumpa dgn kawan2 macamni semula T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan sedih je. Cuak pun ada T______T

      Dah dengar dah ramai orang cakap, bila dah start kerja nanti, peluang nak berkawan makin nipis. Especially kalau nak kawan dengan orang muda. Tapi, kalau nak kawan dengan orang tua ramailah.

      Delete
  4. 1 malaysia ke nih? waaaaaa. All the best utk harungi hidup yang bakal busy nanti (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami memang satu Malaysia. hahahaha. Terima kasih ya, Zati :)

      Delete
  5. Best kan... Sekali sekala berkumpul... Meriah...

    ReplyDelete
  6. Wahhh seronoknyaa kumpul macam ni. Bila masing2 dah busy memang susah nak kumpul balik even dalam satu u pun belum tentu lagi sempat. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Nani. Masa ni seronok sangat sebab dah lama tak jumpa diaorang.

      Delete
  7. Mesti syok jumpa begini. Lots of catching up to be done kan,.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok sangat kak Farrah. Lagilah dah bertahun tak jumpa.

      Delete
  8. then...kena ada satu connection or groups yang boleh maintain all this alumni..hihihi...hopefully friendship forever!

    ReplyDelete
    Replies
    1. We do have a group but the group is almost dead currently as everyone is busy with their studies.

      Delete
  9. Ha ha ha... i dont like my university time ... ha ha ha...

    ReplyDelete
  10. Ha ha ha... i dont like my university time ... ha ha ha...

    ReplyDelete
  11. you should Farah.. when everyone dah done with uni days.. u guys should gather again =)

    ReplyDelete
  12. pas belajar..ada yg ajak join reunion pastu malu nak pergi

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...