Australia's Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip & SalbiahM | Doodles of Life

Saturday, January 02, 2016

Australia's Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip & SalbiahM

Australia's Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip & SalbiahM

Saya tag

Decided to join giveaway cause I have so much time on my hands. Hehe. Gurau! Gurau! Mestilah sebab nak menang souvenirs dari Australia. Nak tunggu diri sendiri jejak kaki ke Australia tu macam krik krik krik sikit.

p.s: Do click the picture or the caption to join this giveaway! Senang sangat-sangat syarat-syarat penyertaannya.

28 comments:

  1. thanks join Farah! good luck ye!

    ReplyDelete
  2. thank you sudi join =)
    semak penyertaan disini ya

    http://sitiyangmenaip.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya :-) kalau ada masa nak join jugak nanti

    ReplyDelete
  4. Good luck! singgah dari segmen yang sama + follow :)

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. wahhh! all the best Farah hehe

    ReplyDelete
  6. mugo berjya cik farah tuuuh ., ;p

    ReplyDelete
  7. salam ukhuwah ... semoga berjaya ...

    ReplyDelete
  8. datang dan follow dari segmen yg sama :) http://haruno-hana.blogspot.com/2016/01/ga-australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  9. Good luck good luck! Wahhh bestnyaaa ada banyak masa hehe. Kita sebenarnya tengah busy final exam ni huhuuu TT_TT

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama..
    Best of luck ya.. :)

    http://www.dramaticuniq.com/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  11. ehhh akk pon tag hanis...kahkahkah, we think alike! :D good luck farah :D muah!

    ReplyDelete
  12. singgah dari GA sama^^ goodluck :)

    http://edrina-dafinites94.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  13. singgah dan follow sini dari GA sama, goodluck :)

    http://ridoaritoka.blogspot.my/2016/01/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama.
    Australia's Souvenirs Giveaway By SitiYangMenaip & SalbiahM

    PapaG nak jemput join segmen yang sedang berlangsung di Papaglamz.com. Kalau sudi join tau. TQVM
    MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

    ReplyDelete
  15. I've got both already plus koala bear..hahahaha...so, tak nak join...kasi org len menang..mihmihmih...

    good luck Farah!

    ReplyDelete
  16. all the best. hehe. kak nina dpt dh

    ReplyDelete
  17. Singgah sini dari GA yang sama.. sorry lambat blogwlaking :)

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...