The Pretty Sapphire Blue Ocean | Doodles of Life

Saturday, December 12, 2015

The Pretty Sapphire Blue Ocean

Because exam time is the best time to fangirl over Super Junior, right? 
Yeah, I know :p



Pongdang pondang tto fallin'
Sarangi dagawa
Jeulgeoun iyu i sesangneun
With too many beautiful girls
Come on come girls
Come come on yeah
Jeulgeoun iyu i sesangneun
With too many beautiful girls


Sapphire blue ocean looks so pretty I wanna cry! It literally gave me goosebumps. And this song is my current to go song whenever I need something upbeat and cheerful during these gloomy days.

22 comments:

  1. so i clicked the play button. so entertaining *smiles*

    ReplyDelete
    Replies
    1. I bet you'll be the only one who clicked the video :)

      Delete
  2. lagu tu catchy n ada happy vibes~
    me oso happy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. This song made me happy too :D

      Delete
  3. tengok title ingatkan entri pasal laut biru x'D rupanya super junior. ahh tidakk saya tertipuuu x'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon tidak tertipu selepas ni. hihi

      Delete
  4. not a fan of super junior, tpi lagu ni memang best. bila dengar rasa ceria je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, I know. Most of people here don't like Super Junior or K-pop in general :)

      Delete
  5. hey hey haha
    comel je diaorang.
    tbh, nina kenal siwon sorang je, tu pun sebab dia banyak berlakon hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey! Hey!
      Nina ni mesti jenis yang layan drama je kan?

      Delete
  6. eh sis, study studyy. hehehh.

    ReplyDelete
  7. Oohhh peminat Super Junior rupanya :)

    ReplyDelete
  8. catchy beat! rasa macam tak pernah ada lagu ni dalam simpanan akak...

    I remember those day buat Rainbow Ocean masa kat konsert CNBLUE Singapore! now I missed my boys already :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak dengar the whole album, memang takkan perasan kewujudan lagu ni :)

      Delete
  9. dalam bnyak2 fanclub.. i think ELF paling sopan sikit lah.. because dari awal SUJU dah put boundary.. ELF kan friends.. jadi oppas r free nak dating ke apa ke.. dats why ELF ok je tetiba Sungmin nak kawen.. and all love scandals.. ooops.. i sounded mcm buat research plak =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke ok? Dengar kata controversial juga. Tapi, tak tahulah betul ke tak. hahaha! ELF ni kadang macam kesian juga sebab awal-awal dah di friendzone kan oleh Super Junior. lolololo!!

      Delete
  10. lagu yg boleh buat org sedih terus happy.. yeke ni

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...