Naturally Langkawi | Doodles of Life

Sunday, December 27, 2015

Naturally Langkawi

Naturally Langkawi
Langkawi, you have been amazing :)

36 comments:

  1. belum pernah lagi jejak langkawi tapi sibuk suruh orang belikan coklat haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang memang suka borong coklat ya kat Langkawi.

      Delete
  2. wahhhh...sampai langkawi terus dah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parents saya dah lama plan dah benda ni :)

      Delete
  3. Amboi, bercuti ke langkawi dia ye,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala kak Farrah. Saya jarang dapat pergi bercuti dengan family saya.

      Delete
  4. Replies
    1. I didn't go to the Skydome. Dengar kata takde apa benda sangat dekat situ.

      Delete
  5. Replies
    1. Saya pun lama dah pergi Langkawi. Ini pun pergi selepas 10 or 11 tahun.

      Delete
  6. bestnya. tak penah sampai lagi sana :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmadulillah memang best. Kalau ada peluang, pergilah ke sana :)

      Delete
  7. mesti teruja dapat nampak pantai kan, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat-sangat teruja! I've been longing to go to beaches since forever :D

      Delete
  8. Perh... org canada p langkawi...
    Baq ang

    ReplyDelete
  9. Perghh langkawii, lagi bagus kalau ada gambar2 coklet sekali ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiada gambar-gambar coklat. haha! Tak larat nak tangkap gambar masa shopping coklat.

      Delete
  10. Last gi Langkawi tahun 2008.
    Sure dah macam-macam berubah, kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya memang banyak dah berubah. I can't say more about it since this was my second time in Langkawi.

      Delete
  11. Malaysiaaaaaaa :D rindunya pantai! T_____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita! Sangat-sangat rindu dekat pantai. Itu yang excited dapat jumpa pantai :D

      Delete
  12. Ni aktiviti balas dendam ke? he he he...

    ReplyDelete
  13. nanti jalan kat melaka pulak ye ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya tak dapat nak ke Melaka. Parents saya dah start kerja.

      Delete
  14. bestnya langkawi...lama akak tak kesini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun lepas dekat 10 or 11 tahun baru pergi sini balik.

      Delete
  15. ehehehe ni memang balik bercuti sakan ni =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manalah ada bercuti sangat, kak Siti :)

      Delete
  16. dah pnah p langkawi!! best kan hehe

    ReplyDelete
  17. lama dh pegi langkawi.. hehe memang memborong sakan coklat tu. have fun dgn family

    ReplyDelete
    Replies
    1. Family saya memang memborong habis coklat-coklat ni.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...