Macam Manalah Hati Tak Sayang | Doodles of Life

Saturday, December 19, 2015

Macam Manalah Hati Tak Sayang

By the time you read this, hopefully I have safely landed in Hong Kong. Five more hours to home sweet home. Five more hours to the warm embrace of my family. Five more hours to being pampered like a spoiled child for 21 days. Allahu! I'm super stoked! See you in a bit, Malaysia!

Macam manalah hati tak sayang *heart emojis*

And, see you in two days, Adik! Insya Allah :)

42 comments:

  1. Seronoknya! Selamat kembali ke Malaysia, Farah. Selamat memanfaatkan cuti dengan family :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lajak ke Penang hello2 k adik manish =)

      Delete
    2. Insya Allah, kak Siti tapi rasanya memang takkan sampai ke Penang kali ni. Mama saya tak bagi keluar rumah sangat.

      Delete
    3. huaaaa kena kepong ehehe xpela perhaps next time =)

      Delete
  2. tengah cuti rupanya. mesti tak sabar nak jumpa family :D selamat bercuti kak farah!

    ReplyDelete
  3. Ya allah!!!
    Welcome home dear kak Farah!!!! <3
    Pls have fun and pamper urself wisely ok :P hihihihi <3
    macam mana la hati tak sayang hiks.

    ReplyDelete
  4. Aaa awesome.. Welcome home. 21 days cuti ke? Have a good one.

    ReplyDelete
  5. have a safe flight! hiks mesti tazzabar kann. hepi holidayyyy!

    ReplyDelete
  6. Welcome home, Farah :)
    Cutilah dengan seronoknya :))

    ReplyDelete
  7. welcome back farah... :)
    balik melaka kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Zizie. Tak tahulah balik Melaka tak. Macam tak je.

      Delete
  8. have a great time, make a full use of it

    ^^

    ReplyDelete
  9. weeeewit ada orang nak balik Malaysia laaa !! oops opps.. dah sampai ka ? ehehe excited plak =)

    ReplyDelete
  10. Wahhh wahhhh dah sampai Malaysia belum ni? Home sweet home Farah :D

    ReplyDelete
  11. paham paham. mesti rase syok gile cuti dapat balik malaysia kan. hehehe :D
    Selamat bercuti farah.

    ReplyDelete
  12. hahahahah...like seriously you'll be here?? hahahaha...see you! please please! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup! I'm back in Malaysia for a bit. Insya Allah, kalau ada masa boleh jumpa, kak Sally :)

      Delete
    2. Welcome back Malaysian! Nnnt dah ada kat Subang, sila roger eh!

      Delete
    3. Insya Allah. Will try to find a time for you :)

      Delete
  13. Cik Farah Canada... He He He... Nanti drop alamat di Malaysia pada SS boleh? scdhasein.photo@yahoo.com...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak SS. Dah sent dah :)

      Delete
  14. happy holiday syg. ke da habis cuti? wee akak memang lambat.
    tuu namanya adik sgt rindu akak nya. msti perempuan kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak Nadyya. Cuti ada lagi tapi dah nak habis dah.

      Adik beradik saya semua perempuan, kak :)

      Delete
  15. alhamdulillah dh sampai dgn selamat.. habiskan rindu tu puas2 :)

    ReplyDelete
  16. oh dah seminggu kat malaysia balik cuti rupanya ( akk tertinggal ketapi^^heehe )
    enjoy your holiday Farah.. jalan2 ke or just staying at home..semoga terubat kerinduan tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! Hari tu pergi Langkawi. Itu jelah.

      Delete
  17. Happy holiday dik.
    Dh makan apa dh smgu ni. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah makan banyak sangat benda. Tak terkira dah. haha :D

      Delete
  18. awww :) selamat bercuti Farah!! ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. 21 hari tu lama kalau kita manfaatkan sebaiknya apalagi dengan family tercinta

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...