Foggy Morning | Doodles of Life

Thursday, December 10, 2015

Foggy Morning

Foggy Morning
Winegard Walk
8:00 AM
December 10th, 2015

Rasanya macam dah dekat lima hari tak nampak matahari dan langit biru. Macam manalah tak depress kalau dah berhari-hari cuaca macam ni. Langit biru mana? Langit biru? Matahari mana? Matahari? :(

40 comments:

  1. kabus mcm ni cantik juga..tapi kalau hari2 tak jumpa matahari. hati pun boleh mendung eh.. sabar je la farah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik memang cantik tapi rasa depress la selalu :(

      Delete
  2. bestnye...redup je....tenang je....tapi klu dah berhari hari...errr....mna matahari dan langit biru....

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's too calming. Made me so sleepy when I was not suppose to :(

      Delete
  3. Matahari bersembunyi di balik kabus. Heheh :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. It'll be lot prettier when there is sunshine and blue sky :)

      Delete
  5. wow tebalnya kabus. mesti payah nk sidai kain pun tak kering2 u_u

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol! Mazni, most of people use dryer to dry their clothes. Takde main sidai-sidai ni.

      Delete
  6. Tebalnya! Macam dalam filem seram omputih ;)
    Hai, Farah. Sorry dah lama akak tak berkunjung ke mari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Hai kak Farrah, it's okay :)

      Delete
  7. nampak kabus ni terus rasa ngantuk, kalau nina memang susah la nak bukak mata kalau pemandangan gini.
    macam tertarik tarik nak tido je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah yang akak rasa. Especially I did not get enough sleep the night before.

      Delete
  8. 5 hari pemandangan macam tu berterusan??
    Wow! Kalau aku, aku pun jadi depress jugak. Bertabahlah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whoever can stay upbeat in this kind of weather, memang saya kagum habislah.

      Delete
  9. eeerk.. lima hari dah cenggini ? huurm.. sebab gloomy ja tu yang depress.. hehe maka akak datang untuk menceriakan Fara lalalala..

    ReplyDelete
  10. kat malaysia haritu macam ni jugak cuma plot twist-nya: jerebu >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang teruk sangat ke jerebu dekat Malaysia hari tu?

      Delete
  11. ha ni baru betul foggy hahahahah not jerebu-y huhuhu

    ReplyDelete
  12. Reminds me of "Sleeping hollow" . Becareful they might actually hunt you and cut your head zasss . haha Just kidding . Even it's just A photo and I'm cold already #PsychologyEffect . Haha

    - Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sleepy hollow is a movie, kononnya dulu2 dekat kampung name Sleepy Hollow ni, ada a headless knight naik kuda, and cut peoples head, sebab dia cari kepala dia or something like that.. akk peminat Johnny Depp sebab tuh tgok cite ni :D byk kali jugak tgok, kadang2 tengok yg dubb dalam b.jerman....hehehehe

      Delete
    2. Ohhhhh, baru tahu. Thank you for the explanation, kak Aisya :D

      Delete
  13. hahahahha, akk pon selalu depressed masa winter, sebab kabus cmnie....xromantik dah....heheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan! Hanya orang yang pernah mengalaminya sahaja yang faham perasaan dia macam mana.

      Delete
  14. wow lawanya kak!! ♥♥ tapi rasa seram jugak sebab dah berapa hari kan tak de langit biru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. It was very depressing la, Ina :(

      Delete
  15. langit sini biru hari ni :D excited!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untunglah! Hari tu langit biru setengah hari lepas tu back to gloomy days balik :(

      Delete
  16. Uhuhu. Sebelum keluar M'sia, I always thought winter is good. 2 kali oversea trips to Houston and Melbourne dedua time winter. Tak sesejuk Canada lagi tu. Memula bestnya bestnya sejuk. Lepas tu yes, I was depressed. Penat nak pakai lapis lapis. Lepas tu my skin tends to get dry and itchy. Tak sabar nak balik rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa winter memang kulit cepat kering dan gatal. Salah satu untuk elakkan masalah kulit kering dan gatal ialah dengan jarang mandi.

      Delete
  17. was it raining heavily or just snow all the time?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua-dua pun tak. Hujan sikit-sikit. Snow tidak. Tapi, sejuk :(

      Delete
  18. kabus ni lawa juga tp kalau berhari2 xjumpa matahari macam xboleh hidup

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...