Winter Has Come Again | Doodles of Life

Tuesday, November 24, 2015

Winter Has Come Again

Virgin
Winter comes wayyyyyyy to early this year! I'm not ready, yo!

38 comments:

  1. bestnya winter. satlagi mulalah salji tu menebal mcm tahun lepas kan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi. Salji dah cair dah. Ni salji acah-acah sahaja.

      Delete
  2. wahhh best yer dah winter, dpt main salji puas2

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's not actually winter yet. Tapi setiap kali salji turun kami memang akan panggil winter je. Ni salji acah acah so tak main dengan salji pun.

      Delete
  3. winter.. sejuk!. nasib baik saya gi bercuti time winter tak sampai lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejuk! Dekat sini pun belum winter sebenarnya tapi dah start rasa macam winter.

      Delete
  4. wowwwww Farah !!! now my jelly melly mode is activated.. i want snow !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janganlah jealous, kak Siti ^_^

      Delete
    2. huwaaaa.. Farah.. suede boots okay tak for winter ? i mean.. senang basah x ? jap betul ke dak tah ejaan tu..

      Delete
    3. I had to google suede boots cause I have no idea what is that. lol!

      I have no idea suede boots okay tak for winter. But for me, rasa macam tak sesuai sebab grip dia macam tak bagus. Saya selalu tengok orang pakai suede boots tu masa autumn je.

      Delete
  5. bestnya dah snow...sini das -4 dua hari, tapi xnak xnak lagi snow.... cant wait for the first snow this year, tahun depan dah xdpt rasa dah.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snow sekejap-sekejap je kat sini, kak Aisya. Rasanya winter kali ni Europe akan dapat banyak salji. Dengar katalah.

      Delete
  6. Replies
    1. Tak berapa nak best sebab tak ready lagi >.<

      Delete
  7. bestnyaaa. tsk nak main salji jugakkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best untuk tengok je. Bila rasa sejuk je, terus rasa tak best >.<

      Delete
  8. wahhh ! bestnya . kat sini hujan je mcm winter haha

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Tak tahulah. Tak tengok pun weather forecast masa tu.

      Delete
  10. tudiaaaaaaaa dah snow dah wuwuwuu!!!

    ReplyDelete
  11. About your comment in my blog... U are already travelling whatt ahaha.

    Buat tarian frozen sikittt ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada pergi travel mana pun >.<

      Tak pernah tengok Frozen lagi, jadi tak tahu tarian dia macam mana. hihi

      Delete
  12. do u want to build a snowman.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nope, I don't want to. hahahahahahha :p

      Delete
  13. winter? teringin nak maen salji btul...maen dekat ICT xbest....xreal, wlau ada snowman...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak pernah main snow dekat ICT so tak boleh komen.

      Delete
  14. Bestnyaaa dapat main snow! Nak main snow jugakkk!

    ReplyDelete
  15. Tengok pon dah dapat rasa sejuk.
    Take care.

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...