Happy Graduation Day! | Doodles of Life

Sunday, November 01, 2015

Happy Graduation Day!

Happy graduation day to the best girlfriend anyone could ever ask for! You did it, girl! I wish I could be there, at your graduation ceremony to give you a bear hug and tell you in person how proud I am of you! If only the distance between Canada and Malaysia is like Selangor and Melaka. Haih T____T

The only decent picture of us that I have.
We were so young. haha!

Congratulations again! All the best for your master's degree! See you soon, insya Allah! :)

41 comments:

  1. bestnya kawan kak farah dah graduate, hehe. saya ada 3 tahun setengah lagi T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kan. Akak pun ada lebih kurang setahun lagi. haha. Sama-samalah kita bertabah ya :)

      Delete
  2. wah.. tahniah untuk kawan farah.. :D
    jauh di mata, tapi dekat di hati.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul! Jauh dia mata tapi dekat di hati :)

      Delete
  3. congrats to kak farah's girlfriend, yeayy hihihi

    ReplyDelete
  4. Gambor zaman bile tu? Keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar lepas SPM la kak SS. Dekat 4 tahun dah. hahaha

      Delete
    2. Sekali sekala bolehlah kak Farrah. Kalau selalu, tidaklah :)

      Delete
  5. kawan dari sekolah ke ni? waaa congratz kawan kak farah! :D
    hebatnya lepasni sambung master pula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes. Kawan sekolah menengah :)

      Dia teringin nak sambung master so why not kan :)

      Delete
  6. Waaa dah grad dah Madihah >__<
    Tasyabarnya nak grad. setahun lagi. Kau bila grad Farah ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari nilah graduation day. Program dia 3 tahun setengah kalau tak silap. Kau setahun tu bulan berapa?
      Aku insya Allah next June la kalau semuanya okay, takde masalah.

      Delete
  7. tahniah untuk kawan awak.. semoga terus success dlm hidup..

    ReplyDelete
  8. best friend?

    congrats from kak Sally! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes! Best friend for life kak Sally, Insya Allah ^_^

      Delete
  9. tahniahhh untuk kawan kak farah :D

    ReplyDelete
  10. Mohon dikenalkan...hahahahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi cEro! Kemain panjang ketawanya. haha!

      Delete
  11. Lah ingatkan kak Farah yang graduate tadi.. Hehe
    Jauh di mata dekat di hati :)
    Tahniah dah graduate ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak belum lagilah. My turn insya Allah bulan 6 tahun depan.

      Delete
    2. In shaa Allah... Harap semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan ^^

      Delete
  12. congrats to ur BFF farah !! hehehe
    so young :) xlama boleh jumpa kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah, kami akan jumpa soon :)

      Delete
  13. Tahniah kepada kawan Farah tu..siapa nama? bijak2 lah korang ni..so selagi mampu belajar ye lagi pun masih muda belajar dulu cari ilmu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia memang bijak kak JM. Lagi bijak dari saya.

      Delete
    2. Farah apa kurangnya,...dah belajar jauh2 tu bagi akak dah terlebih bijak heheh

      Delete
    3. Saya dapat belajar sini memang rezeki sangat-sangat, kak Farrah. Tak pandai mana pun. Rasanya macam ramai lagi yang layak dapat biasiswa ni dari saya.

      Delete
  14. Tahniah untuk kawan baik tu. Bukan main manish lagi dua dara sunti ni bergambo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dialah yang manis, kak Farrah. Saya masam. hahhahahahaha :D

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...