Happy 10th Anniversary! | Doodles of Life

Friday, November 06, 2015

Happy 10th Anniversary!

Super Junior
Super Junior

Happy 10th anniversary to my favourite K-pop group ever, Super Junior! You guys have come a long way despite all the challenges, incidents, scandals, controversies, rumours, and shitty treatment from SM. lol :p

Congratulations too on the subsidiary label, Label SJ. Hopefully Super Junior as a group will have better promotions in the future as you guys are in charge of managing yourselves. Please show to SM that you guys can do everything better than them (will never forget the tragic Magic!).

Sapphire Blue Ocean
Sapphire Blue Ocean

In order to celebrate the 10th anniversary, I spent 3 hours of my November 6, 2015 watching Super Show 6 in Japan. Ahhhh, Super Show is still fun and entertaining like ever. I can feel the energy through my computer screen. I was chanting along with other ELFs in my room. I was fangirling so hard! My housemates probably think I am crazy right now. haha!

Siwon & Kyuhyun
Siwon & Kyuhyun

How I wish I was there with other ELFs. How I wish I could go to Super Show one day. Oh my wishful thinking. Well, that day probably will be very far or will never arrived as I want Siwon and KRY to attend the Super Show. *crying at the corner of my messy room*

Whatever. *in denial*

Cheers for the past 10 years and to many more years to come! :)

Super Junior

Okay, back to writing my never ending assignments T_T

27 comments:

  1. wow dah 10 tahun dah tapi masih hot *o* tak minat sangat lagu diorang tapi suka bila diorang ada kat variety show :-) kelakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. I know right! haha. I guess it is really true then that men age like wine.

      Faham, Aisya. Kebanyakan orang yang dengar K-pop ni selalu tak suka sangat lagu diaorang, Can't blame anyone sebab title tracks memang macam tak menarik sangat. B-tracks diaorang selalunya lagi sedap dari title tracks tapi ELFs jelah yang tahu.

      And as you pointed out, diaorang memang kelakar kat variety show. Pernah tengok Super Junior's EHB? Kalau belum, cubalah tengok, Pecah perut tengok rancangan tu,

      Delete
    2. maybe bcs i prefer ballad? i loveeee kyuhyun punya solo album :-D lagu suju yang lain dengar gitu-gitu je.

      tak pernah tgk super junior's EHB tu, tapi dah boleh bayangkan dah kelucuannya XD

      Delete
    3. I prefer ballad too sebenarnya. Sebenarnya, samalah kita. Banyak je lagu Super Junior yang akak dengar gitu-gitu sahaja. Kalau lagu Super Junior yang akak tak suka main dekat my iPod, akak selalu skip je. Most of the time lagu-lagu yang akak tak berapa nak suka tu akak dengar masa tengok Super Show je. Kyuhyun punya solo album memang sangat sedap. Akak baru dengar semua tracks hari tu.

      Delete
  2. waaaaaaaaa its already 10 years eh?
    :(
    teringat semua lagu sorry sorry, bona mana huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, it's already 10 years. Rasa macam tak percaya. haha!

      Sorry sorry was like 6 years ago kalau tak silap.

      Delete
  3. wahhhh, 10 years?? macam tak percaya SUJU dah 10yearsold. hehehee. dorang still the best and the first kpop group song i listened too. :D lagu sorry2 memang melekat sampai sekarang la. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I cannot believe it too. Rasa macam baru je dengar lagu diaorang. haha! Samalah kita, BV. Lagu diaorang lagu K-pop pertama yang akak dengar. Tu yang terus melekat tu. I don't really like Sorry Sorry, tapi ramai orang kenal Super Junior sebab Sorry Sorry.

      Delete
  4. Ahaha. Not really a k-pop fan but once in Uni, performed modern dance using the SJ song. Sorry sorry camtu lah lebih kurang and another song from a female group, gee gee. Ahaha. Suka tgk diorg dance esp yg berisi sket tu. Dah kurus agaknya dia sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. That must be during the Sorry Sorry peak eh. That plump guy (his name is Shindong) is still plump, I think. I'm not really sure cause he's doing his military service right now.

      Delete
  5. hihihihih k-pop.. saya xlayan... kawan2 ad yg layan jugak like G-dragon CNblue n etc... entah telinga xleh.... wow lama tu since form 5.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I know you're not into K-pop, Ikhwan :)

      Since form 5? Apa benda yang since form 5?

      Delete
  6. perghhh.. bc entry pun rasa aura fangirling tu... hihihi.. dah 10 tahun ea.. dah lama xikut perkembangan dorg.. sebab xde geng nak sogok.. kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry, Zizie. I guess because I don't really show this side often, that's why sekali keluar, memang macam ni. Hahaha!

      Saya pun sebenarnya ikut on off je. Not really that committed compared to 4 years ago. lol

      Delete
  7. 10 tahun dah? Pehhhh, lama gilaa :D

    ReplyDelete
  8. ahaksss..sis JM sorang fanatik gak ngan SJ...kita boleh geng lah Farah...give me five hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minat Super Junior juga? Memang boleh geng la kita ^__^

      Delete
  9. SuJu already 10 years! Walaupun dah tak ramai fans dorang macam zaman 8 tahun lepas...tapi their charm still there...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, they don't have as many fans as they used to but they are still entertaining like ever ^_^

      Delete
  10. Already 10 years but I still blur... Haha Layan RunningMan jer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau layan Running Man je memang takkan tahu kot.

      Delete
  11. woaah.. once upon a time ahkak cenggini la wakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. My time will pass soon, kak Siti. Kasi chance la! hahahahaha :D

      Delete
    2. ehehe enjoy it Farah.. bcause one day u will be like me.. gelak2 tngk adik2 muda remaja fangirling ehehe

      Delete
    3. Kak Siti, sekarang ni pun saya dah gelak-gelak tengok adik-adik ni fangirling. hahahaha. I guess in a way sebab saya ni memang bukan jenis yang fangirling selalu.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...