Goodbye Siwon! | Doodles of Life

Thursday, November 19, 2015

Goodbye Siwon!

Siwon leaves for his military duty today. Well, I guess not really military duty per se as he is assigned as a conscripted policeman, whatever that means. I guess I can finally slow down my K-pop obsession now that he is gone. haha!

Siwon & Heechul
Siwon is such a fine man! *swoon*

Goodbye Siwon! See you after 2 years, You will be dearly missed :)

22 comments:

  1. dah pergi dah? kena tunggu lagi 2 tahun kan wuuu

    suka watak dia dalam she was pretty TT__TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, kena tunggu 2 tahun lagi. Entah masa tu hidup lagi ke tak pun tak tahu.

      Samalah kita. Suka sangat watak dia dalam She Was Pretty! T_T

      Delete
  2. hahaha. bye siwon! :>
    ps: siwon encem ughhh!!

    ReplyDelete
  3. ingatkan siwon dh pergi military tu dah, baru nk pegi rupanya.
    siapa lagi super junior yg belum pegi military ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia baru nak pergi. Masa dah tua bangka ni. hahaha! Rasanya tinggal Ryeowook dengan Kyuhyun je lagi yang belum pergi army ni.

      Delete
  4. siwon mcm makin hensem lahhh xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun rasa macam tu juga. He aged like a wine ^_^

      Delete
  5. Bila tengok cermin, rasanya muka aku macam iras-iras Siwon sikit.
    **cermin retak tetiba**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh my god, cEro! Tang mana tu yang macam iras-iras Siwon sikit? Cuba beritahu. hahahahahah! :D

      Delete
  6. baru jatuh cinta dekat siwon lepas tgk she was pretty
    tup tup nk pergi military duty*lap air mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good for him to have all people loving him before he went to the army. At least he left with a good note.

      Delete
  7. sedihnya... da pergi da, cepat sgt... arituh ms akk anta micky yoochun pergi military service pom berlinang ayor mato.....hihihihihi...in 2 years time, I might no longer be able to watch korean drama anymore....sedihnya, sedihnya..... xnak jadi dewasa, xnak masuk alam pekerjaan, i just cant move on.... xnak!!! hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedih, kak Aisya! hahahahha. *mengada-ngada sangat* Saya pun tak tahu sama ada saya akan dengar K-pop or tengok K-drama lagi dalam masa 2 tahun ni. Saja je letak see you after 2 years tu :)

      Samalah kita, kak Aisya. Tak nak jadi dewasa. Stress sangat bila fikir.

      Delete
    2. ehehe sejak2 makin tua ni adik-adik.. ahkak korang ni slow dah kepop.. makan kopok ye.. hehe..

      Delete
    3. Makan kopok je pun boleh, kak Siti :)

      Delete
  8. ehehe akak dah quit jadi ELF-freak when I fall in love with Beast.. TAPI.. Teukie keeps on
    goda untuk kekal suka SUJU ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, B2UTY la akak ni kiranya ya sekarang. Saya ada juga minat groups lain tapi perasaan untuk SUJU (epsecially Siwon) ni kuat sikit! hihihihihi.

      Delete
    2. tbh hehe.. siwon is my least fav member.. haha maaf Farah =P yep yep in a B2uty since diorang debut heheh.. nowadays bnyk sngt group baru kan ? and semua muda2 tho they produce good music.. tp akak rasa too old pulak nk fangirling kat diorang so i stick with Beast heeh

      Delete
    3. It's okay, kak Siti. Everyone is entitled for his/her opinions. Most of my friends and sister do not like Siwon that much too. Saya faham. hahaha.

      Yup! Banyak sangat groups baru. I don't even listen to them too sebab rasa macam time-consuming sangat. Last group yang saya dengar selalu was EXO and BTS kot. That's it. That's the end of Kpop groups that I listen to.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...