Two More Nights | Doodles of Life

Wednesday, September 02, 2015

Two More Nights

Two more nights to this beautiful scenery again, insya Allah. Hope it will not rain or snow this time around. I need sunny days to enjoy this beautiful place to my heart's content.

View from Sulphur Mountain
View from Sulphur Mountain

34 comments:

  1. Replies
    1. The scenery was totally mind blowing ^_^

      Delete
  2. Hilang stress tengok majestic view sebegini.

    ReplyDelete
  3. hari2 tengok gini.. memang sejuk la hati tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalaulah hari-hari dapat tengok pemandangan macam ni, memang sejuk hati tu. Tapi, penat sikitlah nak mendaki gunung hari-hari.

      Delete
  4. Tengok gambar je pun dah melelh air liur...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi lap balik air liur tu. hahaha!

      Delete
  5. Replies
    1. Memang cantik. The picture does not do justice to its beauty.

      Delete
  6. Replies
    1. Sejuk mata memandang lama kelamaan

      Delete
    2. Bukan mata je sejuk, hati pun sejuk juga. hehehe :D

      Delete
  7. subhanallah cantiknye view kat sana Farah :)

    ReplyDelete
  8. seronoknya Farah...ohhhh rezeki tu dapat lihat view yg cantik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok. Alhamdulillah, memang rezeki :)

      Delete
  9. we enjoyed Jasper through ur entry.. rasa macam sama2 ada disana..
    maybe one day ada rezeki ke sana.. hehe.. amin amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awwwww, thank you so much kak Siti. Rasa terharu pula tiba-tiba.

      Insya Allah, saya doakan agar kak Siti dapat jejakkan kaki ke sini :)

      Delete
    2. tolong doakan kita sekali. heeeeee

      Delete
  10. in shaa ALLAH moga keadaan cuaca mengizinkan awak ke mana-mana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin! But too bad. The weather was so ugly when I went there.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...