Lights | Doodles of Life

Friday, September 11, 2015

Lights

Night Lights
Was welcomed back with this night view.

42 comments:

  1. lawanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawa tapi rasa sedih. haha!

      Delete
    2. hahahaha sedih tapi maybe one day dapat tengok balik :)

      Delete
    3. Ini sedih bukan sebab view ni. Sedih sebab kena tinggalkan Jasper. haha

      Delete
  2. Magnificent! Menenangkan fikiran :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi saya rasa sedih bila tengok. lol

      Delete
    2. Ala tak maulah sedih-sedih,...

      Delete
    3. Sekarang dah tak sangat la. Tapi, masa baru balik hari tu, memang sedih.

      Delete
  3. saya ada somethin untuk awak. xde la lawa mana . harap2 suka la hehe

    http://www.amysyeera.com/2015/09/penghargaan-top-komentator-ogos.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tengok dah! Suka sangat-sangat :)

      Delete
  4. chantek gmbr bandar toronto canada nih., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik la kot bagi orang yang suka gambar waktu malam.

      Delete
    2. Akak suka! Tgk gambar lampu dalam suasana gelap begini somehow amat mendamaikan :)

      Delete
    3. Saya pun sebenarnya suka juga. Memang masa tu rasa tenang, tapi dalam masa yang sama rasa sedih sangat.

      Delete
  5. aaaaaaaaa what a beautiful welcome lightsss!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is beautiful. Tapi, rasa sedih sangat-sangat.

      Delete
  6. why why sedih tgk? sebab dah back to regular life balik ye? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lorrrr...InsyaAllah ada rezeki pi Jasper blk ye.. :)

      Delete
    2. Insya Allah, moga ada peluang itu, kak :)

      Delete
  7. beautiful.............^^
    Buat apa kat TOronto,Canada??belajar ke
    -feeling curious-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, belajar. You have asked this question many times, by the way :)

      Delete
    2. Kelakar farah.. hehehe
      How many times?

      Delete
    3. lol! Kelakar ke, kak Nina? Tapi, memang betul Aiman dah tanya banyak kali. Cuma saya tak kiralah. hehehehe.

      Delete
  8. jangan la sedih farah... next time gi jasper lg.. insyaAllah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah. Amin. Harap-harap ada peluang tu lagi.

      Delete
  9. cantik.. malam disinari cahaya lampu.. mmg cantik..

    ReplyDelete
  10. wooo cantikknya pmandangan sni (★^O^★)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik tapi rasa sedikit sayu.

      Delete
  11. huurm mmg sayang nak tinggal tempat yg cantik macam JAsper tu.. lol akak initially taip Casper..
    huurm yg pergi jalan seminggu pun rasa tanak balik.. apa lagi yg banyak kenangan tercipta kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol! Casper pun boleh kak. hihihi. Betul tu kak. Sayang sangat nak tinggalkan Jasper.

      Akak pula masih rindukan Aussie? Mesti rasa tak nak balik kan masa nak balik tu.

      Delete
    2. 1 week passed by too fast Farah.. akak sedar2 dah hari nak balik.. yep I miss Ozi,.
      so Farah bleh join akak nye team #TeamTakBolehMoveOn hahaha..

      Delete
    3. Boleh! Boleh! Saya memang selalu gelarkan diri saya ni sebagai #TeamTakBolehMoveOn. hahahahaha. Mohon orang lain faham. hiks!

      Delete
  12. salam farah td yana terbaca, komen farah kat blog ikhwan yusuf, actually yana punya pendapat sama mcm farah :D rasa mcm tak best bila kena paksa follow but we dont get anything, bukan bermakna pilih bulu tapi itulah hakikatnya : tq for the bernas komen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Yana.

      Thanks for dropping by. Well, that's my own opinion. Mungkin ada orang akan rasa tak senang but that's how I roll.

      Delete
  13. Cantik bandar toronto ! Sedih sebab tak dpt nk berada di canada nanti kan. Nikmati hari2 terakhir di canada ok dear

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...