13,032 km | Doodles of Life

Sunday, September 06, 2015

13,032 km

13,032 KM
I was 13,032 km away from home yesterday. I miss you, Malaysia!

38 comments:

  1. I want to travel too, I want to see the outside world, hehe.
    Malaysia's waiting for you, kak farah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah Nini, your time will come :)

      Delete
  2. bermusafir level paling tinggi nie. Kita nie hanya mampu musafir dalam negara je =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdelah tinggi mana pun Zharif. Ada orang lagi jauh musafirnya. Alaaaa, hari tu kan kau dah jejak kaki sampai US. Siap buat trip lagi.

      Delete
  3. wuu jauhnyaa. malaysia is waiting for you kak farah! :D

    ReplyDelete
  4. SERONOKNYA duk oberseaaaaa...hoiiii..nak jugak!hahhahahaha.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah cari peluang. Awak join AIESEC kan. AIESEC banyak peluang untuk timba pengalaman dekat overseas.

      Delete
  5. Replies
    1. Masa Hanis left comment ni, belum lagi. Tapi, masa saya jawab comment ni, dah habis dah. I'm back to school :)

      Delete
  6. Replies
    1. Tak tahu lagi. Ada rezeki lebih, insya Allah boleh balik kejap tahun ni. Kalau takde rezeki lebih, kena tunggu sampai tahun depan.

      Delete
  7. orang2 malaysia juga rindu kan farah.
    thanks komen walaupun kak nina busy amat :D take care lil sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome :) balik malaysia jgn lupa bagitahu

      Delete
    2. Insya Allah, nanti saya beritahu ^_^

      Delete
  8. Replies
    1. Memang jauh! Tapi, rasanya kalau ukur dari Guelph, lagi jauh.

      Delete
  9. lambai kata farah.. (13,032 km away from you) :D

    ReplyDelete
  10. jauhnya Farah. jaga diri bebaik tau :)

    ReplyDelete
  11. Wahhhh hahaha kemain jaug lagi yee. Hi, sy dekat Malaysia ni T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai orang yang dekat Malaysia tu.

      Delete
  12. Jauhnya dia dari kampung! Bertahan ye dik. Take the greatest care of yourself :)

    ReplyDelete
  13. comel Farah~ teehee. oh, jauh nya mak oi. 300km pun rasa jauh. ini lagi beribu ribu

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...