So Long, James! | Doodles of Life

Thursday, August 06, 2015

So Long, James!

James finally left Jasper for good (I assumed) yesterday. It is so weird going to work and not hearing briefing from him, or not seeing his car in front of the building, or not seeing his jackets hanging around in his office, or not seeing his mints on the office desk, or not seeing his business card on the office desk. Well, everything feels so weird and different since he left. Hmmm, let's not talk about it, okay?

So long, James! May life treat you kind :)
________________________________

Kak Farrah left a comment on What Makes A Good Manager yang berbunyi "So, no more stories ttg James laaaa...". Fret not, kak Farrah and anyone else who enjoy little stories about James, insya Allah ada je lagi few stories pasal James ni. 

Tapi, tak tahulah bila nak update. Lagipun, saya ingin memberi laluan kepada entries kenang-kenangan saya yang lain. Summer dah nak habis ni. Banyak lagi benda lain nak cerita. Takkan asyik nak update pasal James je, dak? Nanti orang confuse. Ini blog James ke, blog Farah? hahahahaha.

And to those who are wondering, kenapa asyik nak cerita pasal James je, let's just say that I was raised to appreciate every single person that left an impact in my life. And James happened to be that person among many others this summer.

Orang baik, kenalah selalu diingat-ingatkan. Betul tak?

Lagipun, rasa sayang sangat kalau our little interactions tidak diabadikan (gituuuu bahasanya!) dalam bentuk tulisan. Walaupun saya ni awkward potato dan jarang sangat bercakap dengan dia, he did a lot of small things for me yang mana saya appreciate sangat-sangat. So, he deserves a tiny space in my heart and my blog too. Serious la, kalau awak semua tahu apa yang dia buat, baru awak faham kenapa saya asyik mention pasal James ni.

Urmm, should I have a label about James on this blog? What do you think?

17 comments:

  1. We leave something of ourselves behind when we leave a place, we stay there, even though we go away. And there are things in us that we can find again only by going back there.

    ^_^

    ReplyDelete
  2. yeahhh, a label about him! :D I understand your reason, even I am reflecting myself now, did I appreciate people in my life? T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, I may add a label about him so that it will be easier for me to reminisce my memories about him. hahahaha.

      Insya Allah, I believe you appreciate people in your life. I can sense from your writing ^__^

      Delete
  3. orang yg baik dgn kita haruslah jangan dilupakan~ tpi sedihnya bila kita betul2 dh selesa dgn org tu, dia pulak tinggalkan kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, Mazni. Sedih sangat kalau orang tu tinggalkan kita :(

      Delete
  4. Ade masa org akan ingt yg jahat b'banding yg baik....;-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu pun betul juga. For me, I will remember fondly about someone yang sangat-sangat baik :)

      But, I also will remember about orang yang terbuat jahat dekat diri saya.

      Delete
  5. ok jugak buat label 'James'..senang nak baca story pasal dia. Kadang-kadang memang ada orang yang tinggalkan kita dengan major footprints yang takkan hilang sampai bila-bila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju dengan Sal...agak sukar utk di lupakan

      Delete
    2. I have put a label about James :)

      Betul tu kak Sal dan kak JM. Memang takkan dapat lupakan James ni sampai bila-bila.

      Delete
  6. Replies
    1. Yes, I have made a label for James :)

      Delete
  7. Replies
    1. Gambar apa? Gambar siapa? Gambar James ke? Kalau ya, maaflah ya. Takde gambar dia sebab tak sempat pun tangkap gambar dengan dia :(

      Delete
  8. alaaaaaa James !! inilaaa ye yang James dah so long huurm..
    James tak ada facebook ke ? hehehe..

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...