Beautiful Day | Doodles of Life

Monday, August 24, 2015

Beautiful Day

It's funny how easy I got caught up in life that I forget to enjoy all the simple things that I used to treasure. Now that I only have two more weeks or less in Jasper, I realized that I have taken a lot of things for granted. The beautiful weather. The beautiful scenery. The beautiful people. The beautiful everything. 

Beautiful day

I'm so gonna miss Jasper after this. I hope I will not get a really bad withdrawal syndrome this time around.

On another note, guess who just missed a chance of her lifetime to see Northern Lights?!
This girl right here!
*brb crying*

33 comments:

  1. assalamualaikum,
    Saya jual iphone,samsung,oppo dan powerbank.
    jemput singgah blog saya http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig saya @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete
  2. Cantiknya pemandangan dekat sana. Bila Azwar nak pergi ni....... ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah, ada rezeki boleh sampai sini ^_^

      Delete
  3. the scenery is beautiful enough for you to have winthdrawal syndrome. :) don't worry, get through it :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is! That's why my heart keeps wanting to go back to Jasper. It's so hard :(

      Delete
  4. Replies
    1. No. It's a name of town and a national park in Canada ^_^

      Delete
  5. ala.. dah nak tinggalkan jasper ke? siapa nak belanja scenery jasper yg cantik2 pasni... oh tidak... *drama melayu* :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena baliklah sebab nak kena balik sekolah kan. Maaf sangat-sangat sebab tak banyak upload gambar Jasper yang cantik ni :p

      Delete
  6. Disebabkan blog ni, Jasper jadi salah satu dlm list destinasi aku sangat nak pergi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Really? I feel honoured tetiba. hahahha :D

      Delete
  7. i loooveee stalking on ur photos like seriously kak fara.it would be great kalau ada pelunang boleh pergi sana. heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama tak upload gambar, itu yang gigih upload gambar ni. hahahhaha. Rasa malu pula. Gambar banyak edit je. Tak pandai tangkap gambar sebenarnya.

      Delete
  8. Replies
    1. Dah lama tak dengar perkataan nian! Rindunya Bahasa Melayu :D

      Delete
    2. Hikhik lepas ni kalau komen/borak ngan Farah akak guna BM persuratan ye...buat ubat rindu :)

      Delete
    3. Boleh! Boleh! Saya ni sebenarnya suka sangat BM yang baku tapi orang selalu panggil saya skema kalau diaorang tahu :D

      Delete
  9. hiss.. canteknyaaaaaaaaa. seronoknya law gi sana ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok sangat kak! Tu yang asyik nak datang sini je balik :D

      Delete
  10. It's so beautiful,hehe. I wish I can go there one day :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah, one fine day, Nini ^_^

      Delete
  11. Farah dear, dah lama nak tanya...mana 'best friend' Farah yg selalu jadi teman Farah? Dah lama tak nampak dia kat header blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Ha Neul ada dekat sini tapi dah selalu sangat kena abandon. Masa travel pun ada bawa dia, cuma tak tangkap gambar dia pun :(

      Ha Neul dah takde dekat header sebab saya tukar header saya. Bagi nampak clean sikit dan tak childish sangat. lol.

      Delete
  12. refresh banyak kali gmbr x kuar.. line slow kot.. sbb blogwalking pun slow..

    ReplyDelete
  13. cantiknya langit di sana. memang tak ada pencemaran. best !
    maybe after 5 years u will going back to jasper. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat sini memang takde pencemaran sangat. Maybe sebab dia national park kot.

      Kenapa kena tunggu 5 tahun? *just curious*

      Delete
  14. Jasper, Canada? ohh.....nak pegi....terus selok poket alahh...masih kering huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi poket kak JM tu tak berapa kering untuk pergi tempat lain kan. hihihihih

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...