That One Time I Talked And Thought About James | Doodles of Life

Friday, May 01, 2015

That One Time I Talked And Thought About James

I'm a big fan of Royal Pirates especially James. I guess I have this soft spot for Korean-American. I love James, Eric Nam, and Daniel Henney. Eh tetiba pula kan.

Back to Royal Pirates and James. So, my sister won a ticket or a pair of tickets to Royal Pirates' showcase in Malaysia. I'm not really sure though. Malas nak tanya banyak-banyak. haha! Me being a big fan of Royal Pirates especially James, haruslah excited lebih sikit walaupun bukan diri sendiri yang menang.

These were my replies to my sister's WhatsApp,

Bapak best weh! Ada James.

NAK JUMPA JAMES! (Yes, I used capital letters all the way to convey my inner desire. hahaha!)

After my reply of NAK JUMPA JAMES!, something crossed my mind. I giggled by myself after that. It was actually not funny at all but you know, I find happiness in small, silly and simple things. 

I thought to myself, "Eh, aku pun hari-hari jumpa James. Siap pernah makan semeja, duduk sebelah-sebelah lagi. Tapi, bukan James Royal Pirates la. Jumpa James, my manager je. Lepas ni memang duk menghadap muka James, the manager puas-puas untuk 4 bulan ni. Nak sangat jumpa James kan!"

HAHAHAHAHAHA. Tak kelakar.

26 comments:

  1. selamat meneliti muka mr james yer... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mahulah pandang muka James lama-lama. Kena tumpukan perhatian masa buat kerja. hahahahahaha :D

      Delete
  2. nak jumpa james jugak bole tak?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak jumpa James yang mana satu? hehehe

      Delete
  3. eihh, sapa james eh? ahaha saya kenal daniel henny dgn eric nam je kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. James Royal Pirates. I guess Royal Pirates is not really well-known. Cubalah google. hehehe

      Delete
  4. takdapat jumpa James Royal Pirates jumpa James Mr Manager pun cukup la. hahhahaa. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. Dapat kumpa James, the manager pun dah kira okay la. hahahaha.

      Delete
  5. hahah James manager pun jadi. :P

    wah, minat Royal Pirates ke.. haritu ada juga nampak contest kat Hotlink red. tapi x join la sebab x kenai. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. James, the manager pun boleh. hehehe.

      Yup, minat sangat. I know! My sis masuk yang Hotlink punya la kot.

      Delete
  6. What a lucky bunches! Hahah

    Oh btw, I've changed my blog address to (http://the-unwrapped.blogspot.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for informing me! Will drop by soon :)

      Delete
  7. James the Manager pun jadilah kan.. Ahaks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. James, the manager pun okay. James juga. hahahahaha

      Delete
  8. Hahaha i could see your excitement! But James lain pun jadi laaa >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. James lain pun boleh. hiks >.<

      Delete
  9. tak berapa nak faham entry ni..confuse kejap dengan James dalam entry latest..hehe.baca lagi sekali baru faham. Royal Pirates tu show ke drama?

    I so understand how it feels to be a fangirl..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Royal Pirates tu band. Dalam entry latest tu, saya cakap pasal James, the manager. Dalam entry ni saya cakap pasal James Royal Pirates and James, the manager. hahaha.

      Delete
  10. ahahaha..James juga yek..James Bond x nak jumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. James juga. hahahaha. Kalau ada peluang nak jumpa James Bond, memang naklah! :D

      Delete
  11. Hihihi, entries pun ada nama James kan,..oklah tu. Jadilah!

    ReplyDelete
  12. since akak tak ada backgound tentang conversation between Farah n ur sis.. akak x faham tapi..
    'tak kelakar' yang last tu berjaya buat akak sengih2.. sbb akak mmg x faham =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi. Mohon maaf sebab tak faham.

      Delete
  13. saya tertanya tanya... berapa umur James The Manager tu.. koh koh koh ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. We asked around about his age because we're curious too. Apparently he's in his late twenties. 28 to be exact, I heard.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...