That One Time I Was Identified As Mrs. | Doodles of Life

Saturday, April 25, 2015

That One Time I Was Identified As Mrs.

That one time I was identified as Mrs.

Boarding Pass

Gelak guling-guling la. Tak tahulah gelak sebab kelakar ke sebab sedih ke. Single tapi sudah bergelar Mrs. Macam mana tu? Mrs pun boleh, WestJet. Pun boleh. Thanks for starting my long day with a good laugh.

Rocky Mountains at the Jasper National Park

In other news, I have safely arrived in Jasper. It feels so strange to be back to this beautiful place without my girlfriends and the people that I used to know. Everything has changed. Literally and figuratively. Hope Allah will let Jasper to treat me well :)

Cheers to the amazing upcoming summer, insya Allah.

37 comments:

  1. farah!! have a great time in Jasper...kirim kan salam akk dekat Jasper yang cantek tuh yer... :D nnt post gmbr cantik2 tau....btw, kalau farah nak dtg austria bila2, bagitau jer...nnt kita try arrange2 dengan kak hanis amanina sekali pon boleh :D tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak Aisya! Insya Allah, nanti kalau confirm bila-bila, saya roger ^_^

      Delete
    2. is that a national park? :D woahhhhh :D

      by the way kan Fa, ada satu online place yg kite baru buat transaction baru2 ni, dia bagi pilihan Mr. & Mrs je. Haha, nak taknak Mrs la, at least tak tukar jantina kan

      Delete
    3. Yup, it is a national park ^_^

      La, kedekutnya online place tu. Apa dia ingat Mr. dengan Mrs. je ke yang buat segala transaction ni. lol.

      Delete
  2. Happy onward.. InsyaAllah... :D

    ReplyDelete
  3. happy holiday ! pernah juga pihak hotel tulis nama puan. erkk.. sabo jelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Tapi saya datang sini bukan nak holiday pun. Datang untuk bekerja :)

      Delete
  4. cuti dah ? perghhhh ! awal sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuti dah la. Mana ada awal. Dah habis satu sem yang 4 bulan tu, cukuplah ^_^

      Delete
  5. selamat bercuti.. enjoy yourselft..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bercuti pun. Terima kasih kak ^_^

      Delete
  6. Amboii Mrs dah. Hehehe. Happy holiday :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nani. Tapi, bukan holiday sangat pun.

      Delete
  7. assalamualaikum farah.. back to jasper ea. :D kirim salam kepada keindahan di sana ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, back to Jasper. Insya Allah, I will :)

      Delete
  8. xlama dh tu nk dpt tittle Mrs. aminnnn...hehehe

    ReplyDelete
  9. Woahh jasper ! Nice place...safe your journey farah :) take care!

    ReplyDelete
  10. Welcome "home"! and happy incoming summer...LOL...dengki tak dapat rasa spring :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Home sangat. Hahahaha. Saya pun tak dapat rasa spring sangat sebab dekat Japser ni, cuaca dia lain sikit.

      Delete
  11. have fun, Farah. :) baik-baik dekat sana tu.. hehe

    ReplyDelete
  12. insyallah.. as long as our nawaitu is still on the track.. ur going to be fine =)
    take care..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah. Amin. Amin. Amin.

      Thank you kak Siti ^_^

      Delete
  13. Alhamdulillah dah selamat berada di negara orang... btw sis, mungkin seru jodoh dah dekat kot.. heheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kot. I plan to be single for the next 10 year. Eh?

      Delete
  14. itu namanya dia doakan farah kawen cpt. opss..
    slmt bekerja farah.. rindu farah :)

    ReplyDelete
  15. lovely Jasper...the view never disappoints.

    ReplyDelete
  16. Mrs? dh ak lama lah tu...keh keh keh.mana lah tahu juma di Jasper :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka. Taklah kot kak JM. Tak pernah fikir pun pasal nak jadi Mrs ni.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...