Happiness | Doodles of Life

Tuesday, April 28, 2015

Happiness

Happiness is reading an awesome book by the beautiful Lac Beauvert :)

Reading an awesome book by the beautiful Lac Beauvert

In other news, I just finished my first day of work. It was a whole new experience for me. It was way easier than my job before (at least for now) but it was also more monotonous. I hope I can do my job very well and I hope I do not break any machines in my department. Can't afford to be humiliated like that :p

Note to myself: I feel so accomplished right now as I basically handled thousands of different kind of towels (bath towels, hand towels, face clothes, bathmats) and napkins today. And it was not even busy yet. Can't wait to see how crazy it will be when the hotel is busy.

28 comments:

  1. dia punyaa bahagia tu sampai senyum tayang gigi. hehehe. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab buku tu best dan dapat lepak dekat Lac Beauvert memang sangat best :D

      Delete
  2. Happy working miss Farah. Nampak benau happynyer tu, tersenyum sampai telinga naa..
    Salam singgah dari DiariDandelion.
    Jalan2 cari makannnn..

    ReplyDelete
  3. Kenapa ayat first tu macam aduhhh bestnya buku apa tu? T_T Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best, Nad :)

      Nanti saya share buku apa yang saya baca tu.

      Delete
  4. Replies
    1. Tak, bukan housekeeping. This summer cuba kerja lain pula ^_^

      Delete
  5. Replies
    1. Lebih kurang kot. Buku ni dijual dekat self-help section.

      Delete
  6. akak kerja hotel kat luar negara ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, kerja dekat one of hotels in Canada ^_^

      Delete
  7. happy working miss Farah.. :D
    senyum manis.. :D

    ReplyDelete
  8. Happiness is eating without even getting fat! hahahaha... :)

    Happy working my dear! kumpol doiiittt banyak-banyak lepas tu berjalan-jalan pastu tunjuk gambar kat akak! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I totally second your definition of your happiness, kak Sally! Mesti best kalau dapat makan banyak tanpa jadi gemuk :D

      Thank you kak Sally! Insya Allah, mohon doa please. Memang nak kumpul duit banyak-banyak sekarang ni.

      Delete
  9. hihi tertayang gigi haaa.. elok2 kerja okay.. kot jumpa mamat toronto =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you kak Siti!

      Mamat Toronto mana ni?

      Delete
  10. waahhh kerja hotel ehhhh. bestnyaaa. teringin nak cari pengalaman macam tu jugak. inshaa Allah one day (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hope your dream will come true ^_^

      Delete
  11. wah keje hotel..best.. cari pluang keje kat oversea lg bgus.. nt kt malaysia msty snang je dpt keje.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak semestinya senang nak dapat kerja dekat Malaysia kalau ada pengalaman kerja dekat overseas. Saya pernah cuba cari kerja dekat Malaysia, tapi tak dapat pun :(

      Delete
  12. terserlah kegumbiraannya..kadang-kadang benda-benda simple cam ni buat kita senyum kan..hehe

    ReplyDelete
  13. pengalaman berharga tu Farrah..yes! u can do it..dont break my heart...ehh...salah jgn rosakkan mesin lagi tau hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pengalaman berharga :D

      Eh. Hehehehehe. I'm not planning to rosakkan apa-apa mesin pun.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...