Dose of Happiness | Doodles of Life

Saturday, March 07, 2015

Dose of Happiness

Who knows Farah would enjoy an art exhibition?

Family picture at The Wild Opening Night
The Wild Opening Night

Bonus: This song makes me happy too! 

36 comments:

  1. mcm best kalau guna lagu ni buat video :D tapi masalahnya tak reti buat video haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. Saya fikir benda yang sama juga. Sama-samalah kita tak pandai buat video.

      Delete
  2. wahhh, pergi art exhibition? Akak sangat tak pandai nak interpret art ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun tak pandai interpret art. I guess we just have to leave it to our imagination :)

      Delete
  3. Cikgu aku kata dulu,
    happiness adalah dicari.
    Even pada tempat yang tak disangka, kalau kita cari kegembiraan, insyaAllah selalunya kita dapat jumpa.
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Very nice! Thanks you for sharing :)

      Delete
  4. aww.. so sweet lagu ni... lets be happy ;)

    ReplyDelete
  5. macam handsome je lelaki tinggi sebelah Farah tu. hahahha.. gurau2... bestnya lagu tu. saya suka saya suka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang mana satu tu, Amy? Semua pun lagi tinggi dari saya. Saya ni antara yang terpendek. hehehe.

      Best kan lagu ni. Saya hari-hari pun nak dengar sebab bunyi dia comel.

      Delete
  6. bestnya lagu ni! ceria je :D
    haha akak senyum sampai nampak gigi tu mesti tengah happy sgt, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagu ni memang best sebab bunyi dia comel "D

      Akak memang senyum nampak gigi selalu.

      Delete
  7. i love art tapi pernah pegi sekali saja art exhibition.. tu pun time sekolah..
    eeh jap.. i think more than once lah.. pegi balai seni few times.. tu kira exhibition ke ?

    memang tak reti nak nilai but saja suka2 pi membebel kat hasil2 seni tu macam terer..
    boleh ? hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun tak reti nilai art sangat. Mungkin sebab saya ni bukan orang seni. Saya pergi ni pun sebab ni exhibition kawan saya. Pergi menyokong :D

      Delete
    2. eheheh tapi akak penah dengar orang cakap..
      pegi art exhibition and duduk tngk art boleh tenangkan jiwa..

      Delete
    3. Iya ke? Exhibition besar-besar je kot macam tu. Kalau kecil-kecilan, tak tenang rasanya. hehe.

      Delete
  8. happynya.. semoga Farah sentiasa berada dalam keadaan gembira hendakNya..

    ReplyDelete
  9. ahaha saya suka art2 ni, cuma minda ni slow sikit nak tangkap maksud art tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pula suka tengok, tapi tak berbakat langusng nak melukis ke apa ke. Nak tafsirkan maksud art tu lagi la tak pandai.

      Delete
  10. OK THAT HAPPINESS SONG GAVE ME HAPPINESS HEHEHE THANK U KAK FARAH HEHE <3

    ReplyDelete
  11. wahhh never been to an art exhibition?
    hehe teringin nak gi sbb tengok dlm movies and novels je kihkih
    mcm best je kan layan perasaan dkt situ pastu terjumpa eh eh oops
    tettttttttttttttttttttttttttt
    hahaahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fairy tale sangat tau, Qila ni. hihihi. Tapi, owner tempat ni memang handsome. Eh?

      Delete
  12. suka la suka la... lagu nie besttt..buat hari2 happy je..huhu... nak download la..hihi... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan! Saya sangkut juga dengan lagu ni. Mesti dengar at least sekali dalam sehari.

      Delete
  13. LAGU NI BEST KOTT!

    Boleh buat intro video. haha. Doakan akak berjaya buat video. tapi, kena beli camera dlu. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan lagu ni! I totally dig this song :D

      Delete
  14. Replies
    1. Excited bebenor memang macam nilah muka saya.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...