Posto! Posto! | Doodles of Life

Friday, January 02, 2015

Posto! Posto!

Just a quick update to all the winners of [Giveaway] Hello from Canada.

Alhamdulillah, I managed to go to post office this morning. Insya Allah, all the letters will arrive next week. Do update me if you have received the letters. Thank you :)

Giveaway Hello from Canada
Hutang langsai, insya Allah :)

63 comments:

  1. lama dah tak nampak setem. hehehe. teringat poskad giveaway from jasper tu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kalau ada rezeki lebih, saya hantar something untuk Mun ya :)

      Delete
  2. Replies
    1. Dalam 15 juga sebab ada 15 pemenang dalam Malaysia :)

      Delete
  3. Replies
    1. Harapnya sampai dekat akak dan pemenang-pemenang yang lain :)

      Delete
  4. Alamak,...tergodanya tengok setem-setem tu!

    ReplyDelete
  5. wahhhhh! ok dok tunggu abg posmen hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. psstt~ Faraaaa!!!!! *oppss sowi TERover eksaited pulak haaaaa hehehe
      kitew punye fridge magnet dah sampai harini tadi dah. mekaseh Farah!!

      ini entry khas untuk Farah. mmuahhh mmmuahhhh :*
      http://ana-mizu.blogspot.com/2015/01/jangan-jeles-giveaway-hello-from-canada.html

      Delete
    2. Ohhh,...baru akak relate. Ni hadiah GA fridge magnet canada yang kiut-miut tu ye...
      Akak tak kenal Farah lagi masa tu :)

      Delete
    3. Terima kasih kak. Alhamdulillah dah sampai bendanya :D

      Delete
  6. Tak sabar menunggu ketibaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah fridge magnet dah selamat sampai.. entry khas belum update lagi.. in shaa Allah akan menyusul kemudian..

      Delete
    2. Alhamdulillah dah sampai. Terima kasih ya sebab update.

      Delete
  7. Wahh. Bestnya bestnya. Tahniah yg menang ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap penerima-penerima surat ni semua gembira ;)

      Delete
  8. Yay hv been waiting for it hehe tazzabar nyaaa nak update hehe thanks kak farah hugs!

    ReplyDelete
  9. sya pun terpikat dengan setem itu.. !

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Insya Allah sampai dalam minggu ni kot.

      Delete
  11. first gambar yg anis tengok kat setem tu.. memikat hati..hihi... :) ramai yg suke jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sangka pula semua orang suka tengok setem.

      Delete
  12. salam kenal ... penerima dah x sabar menunggu tu ...

    ReplyDelete
  13. sayangnya tak sempat join.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe. Mungkin akan ada GA lagi pada masa yang akan datang.

      Delete
  14. saya dapat hadiah gak an? heheheheheheh....

    ReplyDelete
  15. hehehee tak sabau ni nak tunggu abam posmen hantar kiriman hehhe
    bila balik canada Farah ? thank you sudi post kat kami kami.. take care..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap-harap sampai bendanya :)

      Saya dah balik Canada da.

      Delete
    2. tak check lagi.. kena ke sekolah ayah.. insyallah..

      nak ikuttttt nak ikut..!!! nape tak bawak akak skali T.T

      Delete
    3. Takde space nak bawa. kekekeke

      Delete
    4. T.T sob sob mentang mentangla akak besar hahaha..

      Delete
    5. Taklah, beg kita yang kecil. hehehe

      Delete
  16. Omg thankyou kak! Tak sabar pula xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Mazni up kan entry. Suka tengok Mazni punya fridge magnets.

      Delete
  17. macam mana nak tahu kita kena beli setem bernilai berapa untuk hantar surat? ikut kejauhan tempat atau ikut berat isi sampul yang kita nak hantar?
    hehe sorry tetibe tanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure juga. Sometimes ikut berat. Sometimes ikut jauh. Sometimes ikut berat dan jauh. Kalau nak senang, tanya je orang yang kerja dekat kaunter post office tu.

      Delete
  18. okey, jeles dgn mereka2 yang dapat.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  19. Salam farah..kak lya punya dah se lamat diterima tgh tadi..tq farah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih ya kak sebab update ^_^

      Delete
  20. Farah, fm dah sampai semalam. Thanks so much. Nanti kite up entry ea :)
    May Allah bless u always dear ^.^
    Bila balik canada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih ya sebab update kak :)

      Saya dah balik Canada dah.

      Delete
  21. kita pulak yg excited tengok sampul tu semua.. hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehehe. Saya pun excited juga tengok semua sampul tu :D

      Delete
  22. Kak sally punya dah sampai....alhamdulillah (/^▽^)/

    ReplyDelete
  23. ala tak der rezeki ...dh tlepas GA u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah akan ada GA pada masa akan datang.

      Delete
  24. tahniah kepada mereka yg berjaya

    ReplyDelete
  25. tahniah pada yang menang :D dalam hati, jeles jugak sikit...heheheh :D bestnya kalau ad fridge magnet kanada plak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aisya, kalau saya balik for good nanti dan kalau kak Aisya dah balik Malaysia juga, saya belikan fridge magnet untuk kak Aisya, okay?

      :)

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...