Haneulstagram | Doodles of Life

Saturday, January 10, 2015

Haneulstagram

I made an Instagram account for my (or should I say my sister's) plushie. Decided to name it Ha Neul because I am a big fan of Kang Ha Neul! Well, that plushie was given to me last December when I was in Misaeng fever. Hope that explains! hehehehehe.

haneulstagram
Our first date!

I'll be bringing Ha Neul everywhere I go, insya Allah, as I made a promise to my sister. She asked me to make Ha Neul my travel partner which I am more than glad to do so. Having said that, I am still going to upload random pictures of his daily life because I do not travel 24/7. 

So, if you're interested in following Ha Neul's journey (or mine actually), do follow his Instagram; @haneulstagram. I think I'll update his Instagram more frequent than my personal Instagram. So, see you there :)

57 comments:

  1. Follow instagram awak farah! See u! hahah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Azwar. Nanti saya follow balik ^_^

      Delete
  2. assalam farah.. ade insta ye.. nak follow la.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh boleh. Nanti kita follow balik ^_^

      Delete
  3. So sweet. Ada travel partner :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik saya kesian dekat saya sebab saya selalu jalan seorang-seorang.

      Delete
    2. Comel & thoughtful-lah! :)

      Delete
  4. isn't plushie soft toys? hehe, kamera eh :D i can see nikon d90 there ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. by the way, I used to name my lappy as Kookie <3 sbb dulu obsess dgn kim jong kook T_T hahaha dulu la tapi :)

      Delete
    2. Yes, plushie = soft toys. Instagram for my soft toys :)

      Nikon D90 tu label untuk diri sendiri supaya senang nak cari original picture dalam hard disk nanti ^_^

      Mesti gagah kan laptop tu sebab nama dia Kookie. kekekekeke

      Delete
    3. bila fikir balik, lappy ni colour pink. Adehh, pink and KJK macam pelik. HAHAHA.

      Delete
    4. Tetiba Kookie jadi feminin pula. hehehe

      Delete
  5. nanti nani follow farah. heeeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! Nanti kita follow balik ^_^

      Delete
  6. ingatkan ha neul tu perempuan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya punya barang kalau ada nama, semua jantina dia lelaki. hehehe.

      Delete
  7. Replies
    1. Thank you Mun! Nanti kita follow balik :D

      Delete
  8. kang haneul! dari dulu saya rasa nama dia sedap walaupun girlish nama tu.
    hahaa kak farah cute >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah. Akak berkenan sangat dengan nama dia. Suka juga maksud nama dia tu. Bila google kan, nama Ha Neul ni unisex. Sebab tu girlish sikit kot. hehehe.

      Delete
  9. Kekgi qila follow yaaaa kak farah
    N dah sampai dah fridge omggg thank u so much hugs!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dah selamat sampai :D

      Delete
  10. hehehe
    kang ha nuel boleh tahan gak hehe.. semoga bisness makin maju.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. For me, Kang Ha Neul is realistically handsome. Hehehehe.

      Delete
    2. bhahaha tapi encik KJ kata lelaki korea bukan lelaki sejati.. heeey !!

      Delete
    3. Malas saya nak komen pasal ni kak. hihihi. Macam mana dia define lelaki sejati?

      Delete
    4. hahaha kan.. maybe ratio 1:100 pun belom tentu we manage to find one. sejati itu sendiri apa maksudnya ? miahaha

      Delete
    5. Wakakakaka. Betul betul. Setuju sangat.

      Delete
  11. Nama tumblr saya pun haneul sbb minat kat kang ha neul gak hehe. Nak follow ig kak farah! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minat Ha Neul juga? Bolehlah kita geng :D

      Delete
  12. Saya ingatkan haneul tu pompuan sebab adakan artis pompuan nama haneul hehehe. lupa pulak nama pompuan tu kim haneul bukan kang :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama sebenar Kang Ha Neul pun sebenarnya Kim Ha Neul. hehehe.

      Delete
  13. farah2.... akk tengok episode 12 healer...ya Allah menyayat hati tengok ending dia... farah jangan lupa tengok tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas habis buat quiz nanti, nak tengok! Terima kasih kak Aisya ^_^

      Delete
  14. Misaki nak buat plushies sendiri tapi asyik tangguh ahaha..
    comel Haneul mwehhehehe :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak buat plushie sendiri? Bestnya! Saya tak pandai menjahit sebab tu beli je.

      Delete
    2. sebab kalau nak plushie yang ori mahal ahaha XD

      kena try buat sendiri fufufu :3 (tak pernah buat pun, ngeee~)
      aritu nak buat plushie Toothless tapi bahan takdak XD ahahaha..

      Delete
    3. Saya tak tahulah harga plushie sebenarnya berapa. Ni pun ambil orang punya. hehe

      Delete
  15. macam cousin kak sally la...tapi bezanya dia buat macam plushie dia yg travel...so, mmg gmbr plushie dia je byk selalunya :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya memang nak buat macam tu la kak Sally :)

      Delete
  16. ehhh ig baru ka? ok akak da follow ;)

    ReplyDelete
  17. mcm ig life of mumu si ash anas buat tu la ea nti? hehe kiutnye ha neul hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu pula pasal ig tu. Nanti saya cuba tengok ^_^

      Delete
  18. Dengan plushie ni kita boleh jadi kreatif. And akak mmg adore dgn gamba2 farah!

    ReplyDelete
  19. so cuteeeee. nak macam nie jugak la. bahaha. :D

    ReplyDelete
  20. Hehe. Blur sikit sebab tak berapa terer bi ngn korea. Papepun all the best farah ;)

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...