Back to This Frozen Land | Doodles of Life

Wednesday, January 07, 2015

Back to This Frozen Land

Frozen land oh frozen land
January 7, 2015
7:40 AM

64 comments:

  1. Replies
    1. btw nani dah dapat keychain dari Farah. thank youuu darlingg :D

      Delete
    2. Alhamdulillah, selamat sampai :D

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah, best dekat mata memandang :)

      Delete
  3. Replies
    1. Snow memang lawa. Tak dapat dinafikan ^_^

      Delete
  4. kat Malaysia sekrg Pukul 9:21 malam..good morning....belajar ke kat sana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good evening to you! Yes, belajar di sini.

      Delete
  5. cantiknya, tengok snow teringat "do you wanna build a snowman?" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak tak pernah tengok Frozen lagi tapi semua orang pun asyik cakap do you wanna build a snowman bila snow turun sekarang ni.

      Delete
  6. Cepatnyaa balik yanggggg. Huwaaaa. Tak sempat nk jumpa.

    Btw. Akk dh dpt keychain dri adikk. Thanks sesangat taww.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya balik cuti 3 minggu je. Memang sekejap. Tak puas duduk dekat Malaysia.

      Alhamdulillah, dah dapat bendanya. Ada fridge magnets juga kan dalam tu?

      Delete
  7. Alaaaa....dah balik ke...hmmm...welcome back to old life...huhu

    ReplyDelete
  8. Laaa dah balik ke? Sob sob sob...

    ReplyDelete
  9. ini kawasan persekitaran rumah kak farah ke? cantiknya rumah camni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup! Ini belakang rumah. Rumah akak bentuknya macam ni juga.

      Delete
  10. Replies
    1. Tak boleh main sangat sebab ni salji cair.

      Delete
  11. da balik ? so soon..??? huurm take care ye.. bestnyaa snow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. received ur parcel already. im lovin it mucha gracias Farah.. akak mmg ske fm yang ada map.. suka suka.. dapat extra hehehe lagi la sayang ni. next balik malaysia lelama kita lepak ye.. kalo da keje bleh banje hehe..

      nanti entry akak compile kan semua..

      Delete
    2. Alhamdulillah, selamat sampai :D

      Insya Allah, ada umur, ada rezeki, kita boleh jumpa ^_^

      Delete
  12. u're there???
    allah time flies so fast.
    nanti kita ke bbw sama sama eh ihihi.
    takpun hangout tmpt lain tau kak farah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah, nanti kalau akak balik lagi, kita keluar sama-sama.

      Delete
  13. cepatnya masa berlalu.. farah dah balik sana.. apapun take care tau..

    ReplyDelete
  14. tapi... frozen land ni lawaaa.... seghonoknyaaa.. tp Malaysia jugak yg lagi best.. kan? kan? heee

    ReplyDelete
  15. cantik frozen land ni. heee.
    *hairan kenapa saya tak boleh tinggal jejak kat shoutbox* :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf ya. Kadang-kadang shoutbox saya memang macam tu.

      Delete
  16. Good luck!
    2015 and fighting!

    ReplyDelete
  17. mygodd tebalnyer snoww,, ni nak keluar pun kene belapis2 ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kena bundle up kalau nak keluar.

      Delete
  18. Rasa macam kejap je farah cuti :,)
    ni entry dah sampai sana ke?
    bila balik malaysia balik? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, dah sampai sini balik dah. Tak tahu lagi bila nak balik Malaysia. hehehe.

      Delete
  19. lama lagi ke duduk kat sana?teringinnya nak ke Jasper ni..take care Farah!stay warm ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada setahun setengah la. Sini bukan Jasper, kak. Sini Guelph. Thanks kak! :)

      Delete
    2. eh, Guelph pulak...confuse, sebab dulu Farah selalu citer pasal Jasper...hehe.

      Delete
    3. Selalu cerita pasal Jasper sebab rindu Jasper :D

      Delete
  20. wahhh snow lahhh. bestnyeeeee. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestlah kalau tak berapa sejuk sangat.

      Delete
  21. 3 minggu cepat je kan.. alhamdulillah slmt smpai :)

    ReplyDelete
  22. Faraahhh! dah kena balik ke sana ek? jaga diri bebaik tau. TQ tau fridge magnet haritu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah balik dah. Terima kasih ^_^

      You're most welcome :D

      Delete
  23. farah syg.. akak dah terima parcel dah.. entry penghargaan akak dah buat jugak..hihi.. thanx a lot.. dah balik sana ye.. jaga diri baik2 oke.. :)

    ReplyDelete
  24. Selamat kembali! Jaga diri baik-baik. Study elok2 and don't forget to have fun!

    ReplyDelete
  25. dh habis cuti ke..cepatnya...eeeee...baru tgk dh terasa sejuk nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekejap je cutinya...mesti tak puas manja2 dgn family kan :)

      Delete
  26. wah salji. syokknyaaaaaaaa T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok kalau tak sejuk sangat :D

      Delete
  27. welkem back farah!! sorry akk lme xdtg sini...busy sikit :D

    ReplyDelete
  28. I WANNA PLAY SNOW!

    NAKKK! hahaha

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...