Tamat | Doodles of Life

Sunday, December 21, 2014

Tamat

Sorry for the lack of updates. Bajet ada orang kisah je kan. haha. I've been busy with my real life walaupun tak buat apa-apa pun sebenarnya. Teringin sangat nak update blog tapi takde mood nak buka laptop. Hence, the lack of updates. Nanti, insya Allah saya akan update semua benda yang ada dalam fikiran saya ni. Dan juga entri Niagara Falls saya.

Sebenarnya, nak umumkan yang [Giveaway] Hello from Canada sudah pun tamat. Terima kasih kepada semua peserta yang sudi joined giveaway pertama blog ni. Saya belum update semua nama peserta lagi. Tengah malam nanti saya update sekali lagi, dan insya Allah, saya akan umumkan nama 10 orang pemenang esok ataupun lusa.

See you then :)

46 comments:

  1. ok tak sabar nak tunggu. hahah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar ya. Dalam proses. Hahahaha :D

      Delete
  2. ramai juga yg join giveaway akak :D tak sabar nak tunggu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf ya ambil masa sikit. hehe :D

      Delete
  3. takpe sis, chillax2 je okay? :)
    hehehhe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takut chillax sangat sampai lupa pula nanti. hehe :D

      Delete
  4. x sabarnya nak tahu sape menang! nak sangat dapat hadiah dari Canada >.<

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Insya Allah, nanti saya update. Dalam proses.

      Delete
  6. Farah, akak termiss Giveaway ni..sorry sesangat.harap tak kecik hati ye.huhuhu.

    ReplyDelete
  7. eh eh.. zizie kisah tau.. tunggu farah update..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terharunya kita bila Zizie cakap macam ni.

      Delete
  8. tak sabar nak tau sape menang! tolonglah pakcik random pilih kite :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kita update, kak Aisya! :)

      Delete
  9. wah.. semua tertunggu2 list winner..hehehe..

    ReplyDelete
  10. aduhh berdebar nie farah.. aduhh.. harap2 kite terpilih.. plishh uncle random pilih titew..ngeheheh...

    ReplyDelete
  11. Baru jumpa tak sempat nak join giveway hahahaa :D btw gud luck..

    ReplyDelete
  12. apa2pun, enjoy every moments kat Malaysia tu. weee :D

    ReplyDelete
  13. Wahhh Niagara Falls! You're so lucky Farah! Nak pergiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed ^__^

      Insya Allah ada rezeki boleh pergi.

      Delete
  14. baru jumpe GA ni.. tak de rezeki nak join... next time insyallah boleh join...

    http://zafairmas.blogspot.com/

    jgn lupe inform ye :)

    ReplyDelete
  15. Link blog saya tiada dalam senarai. :( Saya selepas mininomi.

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  16. Yang terpilih... tahniah di ucapkan... Yang tak terpilih boleh cuba lagi tahun depan... Kalu Cik Farah nak buat lagi laa... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah ada rezeki boleh la buat lagi ^__^

      Delete
  17. Awat cinonet entrynya.. hehe.. Kita kisah tau, update cepat yeahh :) tehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cinonet sebab curi-curi masa untuk update ^__^

      Delete
  18. semoga terus berjaya dalam menghiburkan org lain kerana di situ laluan utk Allah hiburkan kita dgn cata yg lebih sempurna dan x terjangka ^^

    ambillah masa. kawasan alam maya boleh menanti. org kesayangan di sekeliling belum pasti sampai bila dapat bersama :)

    ReplyDelete
  19. kena tunggu farah buat giveaway lain pula konfem join :)

    ReplyDelete
  20. pemenang dh ada..sis JM baru nk baca entri nih

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...