Selepas 30 Jam | Doodles of Life

Thursday, December 11, 2014

Selepas 30 Jam

Alhamdulillah, I have safely arrived in Malaysia around 5pm yesterday. I am going to spend 3 weeks of happiness with my family, insya Allah :)

My parents and I
With my lovely parents :')

Kepada para peserta [Giveaway] Hello from Canada yang saya belum update namanya atau pun recheck balik penyertaannya, nanti saya update, insya Allah. I just need more time to settle down.

81 comments:

  1. wahhh 30 jamm. lamanyaaa. huhuhuu. happy holiday sis!

    ReplyDelete
  2. Welcome home Farah...happy holiday...parent yg paling bahagia kan bila anak balik

    ReplyDelete
  3. Mak aih! 30 jam...
    Membatu punggung...hahaha
    Welcome home!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang. Sakit pinggang sekali. hahahaha.

      Delete
  4. mesti bosan duduk dlm airplane tu 30 jam hahaha. lawanya mak akak! :D hehe anyway selamat bercuti~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duduk dalam airplane, 20 jam sahaja. 10 jam tu transit. Terima kasih Mazni :)

      Delete
  5. fuhh lamenye... ape2 pun home sweet home :)

    ReplyDelete
  6. lamanya 30jam tuh.. lebih dari sehari.. boleh lenguh pinggang lama2 macam tuh.. apapun selamat bercuti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang lama dan lebih dari sehari. Saya memang tengah sakit pinggang sekarang. Terima kasih ya ^__^

      Delete
  7. lamanya 30 jam.
    ceria semua muka. hehehe. selamat bercuti farah. :D

    ReplyDelete
  8. welcome to malaysia farah.. hahaha.. farah duk mana ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Zizie. Saya duduk Selangor ^__^

      Delete
    2. berapa lama balik ni farah? makan puas2 ye farah... nanti balik canada, susah nak jumpa dah makanan malaysia :)

      Delete
    3. 3 minggu sahaja. Betul tu Zizie! Memang nak melantak je dekat sini.

      Delete
  9. yuhuuu... sampai jugak alhamdulillah.. and Welcome Home XDD

    ReplyDelete
  10. Biasanya Farah transit kat mana? sy pernah sekali balik ikut Munich, fuh memang lama rasa Prague-Munich-Dubai-KL hampir 3 hari. Nak jimat few hundreds euro punya pasal T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sebenarnya selalu transit dekat Hong Kong. Tapi kali ni, saya transit dekat Istanbul. Perggghhhh, banyak kali transitnya! Sampai 3 hari pula. Saya ni 30 jam pun dah rasa macam nak gila.

      Kalau nak murah, boleh fly via US, tapi saya takde US visa, so mahallah sikit tiket saya ni.

      Delete
  11. yeay, farah dah balik malaysia. pasni boleh beli buku mat luthfi. hehe.
    30 jam tu lama betul. best tak? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang nak beli, tapi tak sempat lagi. 30 jam tu sangat tak best tapi pasal rindu family, kita tahankan sahajalah >.<

      Delete
    2. apa aktiviti kat malaysia? hehe. lama x nampak farah update entry. :)

      Delete
    3. Saya duduk rumah je ^__^

      Delete
  12. ya Allah akk baru bace post ni...farah balik msia yer? tolong makan kan keropok lekor...akk teringin sangat2...hehehhehe :D have fun farah :D akk dah rindu farah dah, rasa farah dah jauh, sebab kt msia...ehehehh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti saya tolong makankan ya, kak Aisya. Hehe. Makan yang asli dari Terengganu punya nanti.
      Thank you kak Aisya! :)

      Delete
  13. wahh balik malaysia rupanya..

    lamanya . 30 jam tuu.. selamat berehat. selamat bercuti.

    ole ole ade tak? hahaha XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak. Insya Allah, ada ^__^

      Delete
  14. Seriously 30jam. Woww! Flight ticket mesti expensive

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup! 20 jam flight. 10 jam transit. Flight ticket memang mahal bagi family saya tapi sebab saya memang dah save duit untuk balik.

      Delete
  15. ^_^ terbeliak mata baca 30 jam tu. huu.. lama bebenor. selamat pulang ke malaysia kak Farah. ;)

    ReplyDelete
  16. Welcome home =)
    Selamat beristirehat

    ReplyDelete
  17. 30jam ek Farah? ya allah lamanya. sehari pon ada 24jam je. pheww~
    selamat bergembira dgn family Farah. 3 minggu ek kat Mlysia? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memnag lama sangat. Terima kasih. Aah, 3 minggu je.

      Delete
  18. 30 jam? lamanyaaaa :)
    selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  19. uishhh. lama 30 jam? T_T huuuu. selamat bercuti. :D

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah. Enjoy your holiday dear. Sorry it's been a while since my last visit to your blog. Hope you have a wonderful days.

    ReplyDelete
  21. akak ada instagram ? :-)

    ReplyDelete
  22. waaaahh selamat bercuti. lamanya 30 jam... nanti story lahh buat ape je dalam masa 30 jam tu... nak baca pengalaman... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak buat apa-apa pun. Hahahaha.

      Delete
  23. selamat bercuti.. mesti rindu parents kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Memang rindu sebba tu la saya balik :)

      Delete
  24. Farah! Have funnn! Hihihi syoknya terbang dari oversea T_T

    ReplyDelete
  25. lama betul 30 jam. selamat melepaskan rindu pada family! enjoy your precious moments together. hehe ^_^

    ReplyDelete
  26. wah, lamanya.. mau patah pinggang. hahahahaha.... best dapat cuti dengan family! have fun banyak2 eh :DDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang macam nak patah pinggang saya, Amy. Thanks a lot! :)

      Delete
  27. Replies
    1. Bila? Kita boleh arrange waktu dan tempat. Hehehe

      Delete
    2. dik, add akak kat fb pehlish

      Syazana Nazri

      Delete
  28. Ala mcm tak sempat je jumpa kak farah hm hm

    Kak farah have fun ok!!!!!!! hugs!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Qila :)

      Boleh je kalau nak jupa tapi kena bagi tarikh la. Senang sikit nak atur. hahaha.

      Delete
  29. 3 minggu?? ok la dari xde langsug kan.. rasa mcm x ckup je tp itulah yg melatih jiwa utk menjadi kuat dan tabah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Ok la tu dapat cuti 3 minggu dengan family ^__^

      Delete
  30. uuuuit adik kita ni balik malaysiaaa ke.. hehehe enjoy ur days ye darling.. makan sedap sedap puas puas heheh..

    ReplyDelete
  31. By the time akak baca entri ni Farah dah balik ke frozen land hehehe
    Hope you had an enjoyable and memorable moments with ur family masa cuti :)

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...