Pemenang-Pemenang [Giveaway] Hello from Canada | Doodles of Life

Monday, December 22, 2014

Pemenang-Pemenang [Giveaway] Hello from Canada

Assalamualaikum and hi.

Sorry (again) for the late announcement. Mohon faham ya atas kelewatan. When you only have 3 weeks of holiday, your family expect you to be in front of them 24/7 and put full attention on them. Ini pun saya curi-curi masa update blog ni. hehe.

Hello from Canada
[Giveaway] Hello from Canada

Firstly, nak cakap terima kasih banyak-banyak sebab sudi joined giveaway yang tak seberapa ni. Dalam banyak-banyak giveaways yang saya pernah buat, giveaway ni yang paling ramai peserta. Terima kasih sekali lagi.

Saya juga nak buat sedikit penjelasan. Kalau ada yang saya tak letak link nya dalam senarai peserta tu, maknanya ada syarat yang tidak dipenuhi. Saya dah hubungi setiap peserta yang tidak menepati syarat agar membuat perubahan. You are automatically unqualifed kalau awak tak follow up dengan saya. Hope that explains all the lompong-lompong dekat nama peserta.

Lastly, nak tanya satu soalan. Syarat-syarat yang saya letakkan untuk giveaway ni susah sangat ke? Saya memang dah cuba sehabis baik supaya syarat-syarat untuk giveaway ni tak menyusahkan. Just tell me your honest opinion. Any feedback is welcomed.

10 fridge magnets from Canada

So, without further ado, listed below are the 10 lucky winners.

1. http://qileh.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
2. http://kakaktiricinderella95.blogspot.ca/p/hello-from-canada.html
3. http://adnan-daughter.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
4. http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
5. http://supersagaaaa.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
6. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
7. http://budaksukavanilla.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
8. http://akifimtiyaz3.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
9. http://cikmanissweet.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
10. http://izzeyda.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

Here's a little bit a surprise to few loyal visitors/commentators of this blog yang joined giveaway ni tapi tak menang. I'm sending something to you too.

1.  http://amysigadisweird.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
2.  http://www.schanazri.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
3.  http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
4.  http://rainfallasleep.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
5.  http://loveneddy.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

And, I'm thinking about sending postcards to few kakak-kakak yang study di luar negara yang rajin datang melawat dan comment dekat blog ni tapi tak menang giveaway ni. I figured out that it'll be freaking expensive to send something heavy, so I decided to send postcards to you. Kalau sudi, boleh la email saya :)

1. http://jindrisska.blogspot.de/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
2. http://www.hanisamanina.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
3. http://schajar.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

Semua pemenang boleh hantar details awak; nama dan alamat ke angah3103@gmail.com. I would appreciate if you can send me the details as soon as possible so that I can post all the presents before Christmas :)

Congratulations to all the winners!

59 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang ...
    Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  3. wahhhh alhamdulillah im one of d lucky winners!
    yeyyy TQ Farah! Ana dah email my details to u ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghhhh... Menang loteri lagi... Tahniah! He He He...

      Delete
    2. hesh nampak saje kome berdua ni ye =D

      Delete
  4. wahhh tahniah untuk pemenang!

    anyway, syarat yg sis bagi tak susah pun. its the simplest syarat ever okay!

    ReplyDelete
  5. tahinah semua ;)
    tak der rezeki nak fridge magnet from oversea

    ReplyDelete
  6. alahhh tak ada rezeki menang . hhehe

    tahniah semuaaa :)

    ReplyDelete
  7. xda rezeki kali ni...xpa... nnt cuba lagi heheheh..tahniah semua pemenang

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd yg menang n senarai link yg ada kat atas tu..heheh..tak ada rezeki tak apalah..

    btw,ur syarat2 semua simple sangat la..tak susah,mungkin mereka tu tak berapa faham kot.. huhu

    ReplyDelete
  9. Yeayy. Thanks dik sbb pilih akak. Muah ciked!

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang =)

    nak jawab soalan yang diajukan, akak rasa tak susah syaratnya
    yang menjadi masalah participant yang mengelat
    ada ramai yang tak ikut syarat antaranya follow blog atau google+
    sebab tu akak cukup tak puas hati kalau ada penganjur main bagi aje hadiah
    tanpa melakukan pemeriksaan secara menyeluruh, mana keadilannya dak?
    anyway tu hanya pendapat akak, terima kasih kerana membaca...hehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk feedback. Saya tak nak benda jadi macam yang akak cakap ni. Sebab tu, peserta yang tak ikut semua peraturan, saya tak letak link mereka dalam senarai nama peserta.

      Delete
  11. Assalammualaikum. Tkde rzeki kt sni :) Thniah whai pmenang smua :p :D hehe

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki.. thanks Farah.. tahniah juga kepada pemenang yang lain..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, menang lagi! Dh email akak :D tpi saya rasa akk slah letak link kt blog kak hanis amanina tu. Bila tekan pegi blog org lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tau Mazni sebab beritahu ^_^

      Delete
  14. alhamdulillah... anis terpilih.. tengkiu farah.. send sekarang jugak email taw.. :) tahniah pada yg terpilih :)

    ReplyDelete
  15. tahniah semua nyaaa.. wow hadiah dia best gilaaa

    ReplyDelete
  16. Farah :D hehe walaupun tak menang, tapi I'l looking forward to the postcard :) will email soon!

    Tahniah semua yg join especially yg bakal dapat fridge magnet all the way from Canada tu

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  17. Congrats to all winners, rezeki anda tu, Alhamdulillah..
    I'm looking forward to next2 entry of yours.. I happen to fond travel much and reading blog travel though.. :D

    ReplyDelete
  18. Yeay! Hepinya nk dpt poskad....dah email tau :D

    ReplyDelete
  19. Take ur time. Hehe btw, tahniah semua =) Hikhik Saya dah emel akak dah =D Alhamdulillah. Hope sampai dengan betul.

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah terkejut beruk qila hehe dah lama tak menang nii wiwiwiw.

    Kak farah!!! Oledi emailed u and hey
    Siapa je ckp syarat susah hihuhi.
    Senang gila sbb qila dh lama follow kak farah and thats all the syarat kan? Huhi.

    Yayayayay thank u!!!! <3333333

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah. yey menang!!
    hahaha. thanks kak farah. baru nak email nie.
    may ALLAH bless u. . :)

    ReplyDelete
  22. tahniah semua semua yg menanggg. :D

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah berjaya ..Tahniah jugak pada peserta yang lain ya ..Angah,Kak Lya dah hantar detail ..Sorrylewat banyak kerja sikit hehehe .Thanks again dear .........

    ReplyDelete
  24. Congratulations to all the winner! hehe (>.<)v

    ReplyDelete
  25. tak berjaya. tapi yeah, dapat something dari Farah! hahahaha. excitednyaaaaaaaaaaaaaaaaa!! hadiah dari Canada juga ke :P

    ReplyDelete
  26. Yeh dpt something!!! Sorry akk send kt email pas Christmas ye. Xdpt online guna lappy lg. Wuuu

    ReplyDelete
  27. akak da sent email kat farah.. pantas kan hehe sebabnya akak dapat notification dari blogger lain yang cakap farah nak send something.. thank you farah.. berdebar debar ni menantikan hehehe..

    ReplyDelete
  28. tahniah kpd semua pemenang...

    ------------------------------------------------
    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature)

    ReplyDelete
  29. Tahniah untuk semuanya. IM takda dalam senarai kali ni. Moga melekat untuk yg akan datang. Hehe :p

    ReplyDelete
  30. tahniah kepada semua pemenang :)
    btw, semua syarat2 farah utk GA ni terlalu mudah utk diikuti dan tak beban kan sesiapa ^^

    ReplyDelete
  31. Tahniah buat semua pemenang..

    Bagi Azwar tak susah pun, cuma ada setengah orang kalau join suka pandang sambil lewa. Asalkan join.. :) (Sorry Azwar tak sempat join) mengomen je lebiih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for the feedback, Azwar :)

      Delete
  32. tahniah kepada semua pemenang . weee~ :)

    ReplyDelete
  33. akak dah send kat email. sory lambat.
    nt tgok tw.. takot xdpt je. huhu

    ReplyDelete
  34. Farah.. akak baru ada kesempatan nak blogwalking. akak da send email kat Farah kan.. laju kau hahaha.. tu pun blogger lain mai gitau.. Farah ada kat malaysia ye.. enjoy ur holidays ^^

    ReplyDelete
  35. wooo tahniah kpd semua pemenang!

    ReplyDelete
  36. tahniah kepada semua pemenang.. sayangnya tak sempat nak join. maybe next giveaway

    ReplyDelete
  37. tahniah semua..tak tersenarai..

    ReplyDelete
  38. arghhh..tak menang.. haha. buat GA tshirt plak ye.

    ReplyDelete
  39. Yeay tak tersenarai! :D ^_^" Hahaha.. tahniah ya semua ;)

    ReplyDelete
  40. Sorry sbb kak sally x sempat nak email pun...ke ada email...? Papepun thanks sbb hantar walaupun kak sally x sempat reapon...me is busy like seriously serious!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe kak Sally. Nasib baik saya simpan lagi alamat kak Sally. hehe

      Delete
  41. Huwaa..xmenang.. Thniah pd pmenang ^^

    ReplyDelete
  42. yg join tapi x menang pun dpt HADIAH..itu sudah menarik..pemurah si Farah nih :-)

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...