Delayed and Sorry | Doodles of Life

Sunday, December 28, 2014

Delayed and Sorry

Assalamualaikum and hi!

Firstly, terima kasih kepada semua yang sudi datang ke blog ni dan clicked segala iklan yang muncul for the past week. I truly appreciate it :)

Secondly, mohon maaf sangat-sangat kepada semua pemenang-pemenang [Giveaway] Hello from Canada. Minggu lepas, saya janji yang saya akan poskan hadiahnya sebelum Christmas hari tu. Tapi, saya belum lagi berkesempatan untuk pos hadiah kepada para pemenang. Sorry for the delay. All the fridge magnet are still sitting in my luggage. Insya Allah, I'll try my best to go to post office tomorrow or the day after tomorrow.

Then, nak minta maaf sangat-sangat kepada para pemenang sebab tak sempat datang inform personally yang awak menang dekat blog awak semua. Dan, maaf sekali lagi sebab masih tak reply cakap terima kasih ke apa ke dekat emails yang saya terima. I've read all the emails tapi belum sempat balas.

I really hate to say this but I was truly busy for the past week. Mohon faham ya. Terima kasih :)

52 comments:

  1. heee. tak pe Farahh. take ur time dear. bukan selalu dapat balikkan mesti nak luangkan masa dengan family :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Semput sangat sebab sibuk luangkan masa dengan family.

      Delete
  2. Lagi few days nak balik Canada dah tu, mesti banyak benda rushing nak kena uruskan kan :) insyAllah moga Allah permudahkan dan berkati masa yg ada. hehe have fun, Fa!

    ReplyDelete
  3. same goes to me still delay nk pos brg kpd blogger.. sorry juga sbb lately tak sempat nak bw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, takpe. Saya pun tak berapa bw sangat.

      Delete
    2. It's okay.. nanti kalau farah up entri kak nina akan terjah

      Delete
  4. takpe kak, chillex. hehe. take ur time okay. :)

    ReplyDelete
  5. take ur time. harap semua pemenang dapat bersabar (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian pula dekat semua pemenang sebab kena bersabar. hehe.

      Delete
  6. Takpelah kak, tak kisah pun klau lmbat sikit. Kita faham akak busy sikit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for understanding, Mazni :)

      Delete
  7. loooorh its okay darling :) no big deal.. sila manjakan diri sakan sakan sementara berada di rumah yeeee.. heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memnag manja habis dekat rumah ni.

      Delete
  8. tapi sekurang2nya sis umumkan jga walau sibuk,ada yg hilang terus lg naya..huhu.. biar lambat asalkan janji ditunaikan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tapi rasa bersalah sebab macam kira mungkir janji.

      Delete
  9. xpa.. bukan sngaja kn..bz betul tu...

    ReplyDelete
  10. takpeeee. settle mana patut dlu tawww.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dah settle semua ^_^

      Delete
  11. selesaikan mana yang patut2 dulu dear :D
    Balas kunjungan Farah.. :D

    ReplyDelete
  12. Hai, Farah. Kak Farrah datang membalas kunjungan :)
    Happy new year! Selamat melunaskan segala urusanm ye...

    ReplyDelete
  13. hepy new year 2015 Farah! takpe setelkan mana yg penting dulu k ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah settle semua ^_^

      Delete
  14. tak pe settlekan yang penting dulu..

    ReplyDelete
  15. Rasanya semua pemenang ni faham :)

    ReplyDelete
  16. aiyooo no need to sorry lah kak farah hehe takpe phm busy spend time with family wiwiwwi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for understanding, Qila :)

      Delete
  17. hihi.. xterdesak pon sis...chill aje.. kan dah pos tu.. nanti akan diberitahu bile abg posmen mai anta FM oke.. :)

    ReplyDelete
  18. happy new year farah :) keep blogging

    ReplyDelete
  19. saya punya email, farah dapat tak? harap2nya dapatlah. hee

    ReplyDelete
  20. Farah cuti2 malaysia tu yang busy. Hehe. Farah ada fb tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada tapi saya guna untuk family matters dengan hal sekolah je selalu. Kalau akak nak add, akak letak nama fb akak, nanti saya add.

      Delete
  21. Kak sally pun busy sangat sbb tgh minggu exam...ni pun esok ada paper...hohohoho

    ReplyDelete
  22. don worry lah..mereka faham Farah BZ...sis JM pun masih berhutang hadiah kepada reader yg rajin..harap2 mereka faham...agak bz lately tetapi hadiah tetap akan di hantar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kak. Nasib baik mereka faham, kalau tak, mahu sedih juga.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...