Winter Wonderland | Doodles of Life

Monday, November 17, 2014

Winter Wonderland

Winter Wonderland, Guelph, Canada
Alumni Walk
November 17, 2014
1:30PM

40 comments:

  1. This is beautiful Farah! Sini snow belum turun lagi. hari tu turun then, suhu naik, semua cair.
    Waiting for my final snow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beautiful yet painful. Boleh tak? hehe. Cannot stand the temperature >.<

      Delete
  2. Replies
    1. Memang cantik untuk pemandangan mata :)

      Delete
  3. cantiknya Farah..canada dah start snowing ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat tempat saya dah. Dekat certain tempat belum lagi. Tapi tak tahu la kalau esok esok tiba-tiba cuaca macam summer balik.

      Delete
  4. cantiknye.. dah masuk musim sejuk kat sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum masuk musim sejuk lagi kak Fiza. Masih fall tapi salji dah turun awal.

      Delete
  5. i want tooooooo meeetttt snooow..!!! okay those yang dah main snow i jeles saaaangat !!! nak snoooooow nak snooooow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Siti, snow sekali sekala best la. Kalau selalu, tak larat dah sebenarnya.

      Delete
    2. because tak pernah main snow laaaa jakun cemni. uols da biase sebab tu tak heran kekeke

      Delete
    3. Mana ada biasa main snow. Setiap kali snow turun, duduk dalam rumah je.

      Takpe, takpe. Saya faham. Saya pun jakun gak masa first time tengok snow turun.

      Delete
    4. awatnyeeee Farah haha..
      kalau akak dah pi gegolek dah. buat snow angel ^^

      Delete
    5. Sejuk sangat. Tak tahan. Tapi, insya Allah tahun ni nak main snow banyak sikit sebab tinggal setahun setengah sahaja dekat sini.

      Saya tak pernah buat snow angel lagi. Teringin juga nak buat.

      Delete
    6. snow dah tebal ke belom..?? mohon buat snow angel k.. snap skit gmbr.. and 'do you wanna build a snowman..'

      Delete
    7. Tak tahu la nak cakap dah tebal ke tak. Insya Allah kalau buat snow angel dengan snowman, saya upload gambar tapi dalam masa terdekat ni, takde la kot sebab saya busy dengan assignment dan preparation untuk finals. Balik rumah selalu pukul 11 malam. Dah gelap dah.

      Delete
  6. Allahu. Cantiknyaaa. Bila pulak akak nak merasa salji ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah satu hari nanti ada rezeki kak Scha :)

      Delete
  7. subhanallah.. cantik sungguh pemandangan ni. one day nak rasa pengalaman macam ni jugak.. aaaminnnn (:

    ReplyDelete
  8. itu nama tempat dia ke nama event? heehehe.. lawa sangat. teringin nak sentuh salji.. sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan nama tempat dan nama event. Saja je letak nama dia macam tu. Kekonon wonderland la sangat sekolah saya ni.

      Kalau nak main salji, pergi negara yang tak berapa sejuk sangat. Canada ni extreme sikit.

      Delete
  9. painful snowy! tak boleh tahan! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, kak Sally! Orang yang dah pernah merasa je tahu macam mana perasaan dia. Of course, best bila ada snow ni tapi sejuk dia tu yang tak tahan.

      Delete
  10. CANTIKnya..bilalah dpat peluang ke sana huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah ada peluang akak. Akak kan selalu travel.

      Delete
  11. Replies
    1. Memang sejuk. Terima kasih ya ^^

      Delete
  12. kita yang tengok pun dah rasa sejuk. hahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Yang merasa ni, lagi lah.

      Delete
  13. farah, bubuh la quote kat gambar tu. hehe. subhanAllah cantik sangat. teringin nak tengok secara real :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu nak letak quote apa. Dan, tak pandai edit gambar untuk quote.

      Delete
  14. Aaaaa!!!
    cantik gilaaaaaaaaaa serious mata ada love love nii hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik di mata tapi sakit di badan. Sejuk sangat >.<

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...