Maid of The Mist vs. Hornblower | Doodles of Life

Friday, November 28, 2014

Maid of The Mist vs. Hornblower

Maid of The Mist vs. Hornblower
Maid of The Mist vs. Hornblower
Niagara Falls

Rasa macam nak reblog balik entri pasal Niagara Falls. Tapi, bukan sekarang la. Lepas finals nanti. Tak pun masa gap antara paper kedua dan paper terakhir. Yay or nay?

48 comments:

  1. Ya Allah. SubhanAllah. cantiknyaaa. dah macam painting! Sangat sangat sangat cantik!
    btw gudluck for your final exam farah. Man jadda wa jadda. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik. Kalau tangkap masa sunny day, berkali-kali ganda cantiknya!
      Thank you Mun :)

      Delete
  2. wah. sangat cantek view ni.. ^^
    goodluck 4 ur final exam.. chayok ! chayok! :D

    ReplyDelete
  3. Yayy! kasi akak jeles pat! haha.

    Goodluck sygg! Muah muah!

    ReplyDelete
  4. ur final is coming soon ye ? gud luck and keep blogging aside first. go and study hihi.. for all this while i tot niagara falls kat US muahaha.. eh jap canada is a country kan bukan a state dalam US.. Screw my geography hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup! Thanks kak ^_^
      Canada is a country dan Niagara Falls ni terletak dekat border US-Canada.

      Delete
    2. okay so ada bau bau bacang dengan US kan haha.. nangis cikgu akak ni kalo bace :P

      Delete
    3. Ada kak. 3 falls ni dekat US punya side. Lagi satu fall dekat Canada punya side ^_^

      Delete
  5. yay. haha. nak bacaa. tapi takpala,macam ct cakap, utamakan yang penting. good luck for your exam btw! ^^

    ReplyDelete
  6. yay farah! ofcos! akak suke menengok, rase nak terbang gi sane skrg jugak! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah nanti saya update. Tapi, entri tu dah pernah letak dekat blog lama dah.

      Delete
  7. Replies
    1. Insya Allah ^_^
      Tengah finals sekarang. Ada lagi satu paper je lagi.

      Delete
  8. Yayy! Nak tahu kedua2nya sekali.. :)

    ReplyDelete
  9. Tengah final eh Farah? Am pun, ada 3 paper lagi lepastu insyaallah januari ni grad. Next paper 5 hari lagi, tapi rilek2 tengok youtube dulu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck and all the best ^_^

      Saya pun ada lagi satu paper next Tuesday. Tak sabar nak habis exam! Hahaha.

      Delete
  10. please reblog balik.. zizie suka la tgk bila farah post pasal niagra falls.. hihi

    ReplyDelete
  11. wah, bestnya dapat tgok niagara falls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nak join gak. teringin nak travel ke sana.. sobs sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jujurnya, memang best sebab Niagara Falls ni one of my childhood dream :)

      Insya Allah, ada rezeki, satu hari nanti, sampai dekat sini.

      Delete
  12. eh, tengah exam lagi ke ni? good luck anways :)

    ReplyDelete
  13. OKAY. PASTIKAN UPDATE TAWW!

    akak tunggguuu. good luck finals bebehhh

    ReplyDelete
  14. seriously memang cantik gila kak T-T fall in love dengan gambar tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. The pictures did not do the justice for the falls. Lagi cantik bila tengok dengan mata sendiri

      Delete
  15. Tempat yang jatuh lagi dikenang.. rindu nak balik semula kanada bila tgk gambar Niagara Fall ni. ( zaman ahkak dulu kamera tak berapa canggih, so gambar tak sharp mcm gambar dlm ni)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah tinggal di Kanada juga ya, kak? Memang akan rindu dekat tempat ni.

      Delete
  16. I'm thinking of contacting you personally and ask some questions. (For travel purpose). Maybe I'll drop something in your email.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm more than glad to help you. Just shoot me an email and insya Allah, I'll try to do whatever I can :)

      Delete
  17. subhanallah.. cantiknya pemandangan.. jatuh cinta ni!!!!

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...