Love From Osaka | Doodles of Life

Friday, November 07, 2014

Love From Osaka

Received another heartfelt letter from Sandy. I think she sent it from Osaka, Japan based on the stamp. I am glad she went to her family Japan trip. The Japan trip is most probably her last family trip before she heading to Europe for her gap year. *How I wish I can spend a year in Europe just like her!* 

Letter from Osaka, Japan
From Osaka with love

Thank you Sandy for the lovely letter. Hope you're enjoying your life in Prague :)

46 comments:

  1. Replies
    1. Memang syok sebab tak sangka pun dia akan post something dari Japan.

      Delete
  2. Jepun mmg BEST sgt..tapi agak costlya..kalau ada peuang lagi sis JM Nk repeat on Autumn hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak peranh sampai ke Jepun lagi. Jejak airport dia untuk transit tu pernahlah. Memang teringin sangat nak ke Jepun. Masa autumn cantik ke Jepun? Bukan masa spring ke lagi cantik?

      Delete
  3. bestnya dapat pos dr japan! ^_^

    ReplyDelete
  4. rasanya, masa farah kat jasper ada mention pasal sandy kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Zizie. Sandy ni roommate saya dekat Jasper.

      Delete
  5. singgah & follow sini...salam kenal tuan rumah

    ReplyDelete
  6. bestnya kan dapat travel merata. dengan family pula tu.. rasa selamat sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Amy. Sandy ni bertuah sebab keluarga dia suka travel :)

      Delete
  7. wah best nya dapat dr Osaka :)
    teringin nak pegi osaka ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun teringin juga nak ke Osaka ni.

      Delete
    2. kene kumpul duit byk2 ni. hehe

      Delete
    3. Betul-betul. Memang nak simpan duit banyak-banyak supaya dapat travel.

      Delete
  8. Tanda kenangan dari Osakan. Comel sangat kad tuuu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad tu memang comel tapi my favourite is the letter :)

      Delete
  9. canteknya.... :D seronok farah, ramai orang ingat dekat farah... bagus :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ramai pun orang yang ingat dekat saya ni kak Aisya. Sandy je yang selalu ingat.

      Delete
  10. Replies
    1. Betul. Surat ni saya simpan dalam kotak khas saya ^^

      Delete
  11. uwaaaaaa... bestnya kawan dapat pi jepun TT^TT teringin gile gile gile nak pergi Jepun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia memang best la. Saya pun teringin sangat nak ke Jepun ni.

      Delete
    2. rasanya Farah aka pi Jepun sebelum Misaki.. TT^TT
      takpe2 doa-doa semoga kita dua dapat pi sana travel seluruh Jepun hehehe XD

      Delete
    3. Amin. Amin. Amin. Moga sampailah kita ya satu hari nanti dekat Jepun ni.

      Delete
  12. bestnye... tanda org ingat kat kite..

    ReplyDelete
  13. Uwaaa. bestnyaa. kita baru je dapat dari korea. ahahaha. jadi kurang jeles sikit. kurang jela. jeles tetap adee. hahaha. nakk ke jepuunn jugaakk T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best la dapat something dari Korea. Akak jealous sangat dengan orang-orang yang dapat souvenirs dari Korea ni tau.

      Delete
  14. best la ada orang ingat dari jauh. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seronok. Sekarang ni, masih mengingati antara satu sama lain sebab baru je berpisah.

      Delete
  15. canada is fun too kan.. hihi..
    ramai orang tak ada peluang cem Farah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, Canada is fun too. Tapi, manusia ni kan tamak dan tak mudah rasa puas. Sebab tulah, saya masih rasa banyak je lagi tempat yang best daripada Canada ni.

      Delete
    2. explore canada and buat travel tips.. bleh org yg nak pi sana buat rujukan :D

      Delete
    3. Nak explore Canada sangat mahal. Tak mampu pula saya rasa. Insya Allah kalau saya ada jalan-jalan ke macam mana ke, saya share nanti.

      Delete
  16. untung la :)
    boleh buat kenangan. hehe. kite je duk malaysia merenung nasib. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Buat kenangan. Saya yang duduk Canada ni pun merenung nasib sahaja juga. hehe.

      Delete
  17. i have a British friend taking a gap year like that. And she spent her whole gap year in Australia, living in every cities! :D haha, bestnyaaaaa. teringin nak buat tapi i need to try finishing my studies in the given time T_T

    Sandy belajar kat Prague? :O Ohoooo.

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah. Teringin nak buat tapi kena habiskan degree dulu. Saya mungkin (mungkin je la, haha) akan cuba buat lepas habis degree nanti. Kena tengok dulu macam mana.

      Nope! Sandy tak belajar dekat Prague. She's taking a gap year to explore Europe. Volunteer while travelling. Her first stop was Prague.

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...