Life Is Like A Wheel | Doodles of Life

Saturday, November 01, 2014

Life Is Like A Wheel

Dear Farah,

Life is like a wheel. It goes around and around. Sometimes you are up, sometimes you are down, and more often than not, you are somewhere in the middle.

SkyWheel, Clifton Hills, Niagara Falls
SkyWheel, Clifton Hill

Maybe today is not your day but who knows what tomorrow will bring. So, keep your head high, keep your chin up and most importantly, keep smiling. Life is too short to be living it in despair.

31 comments:

  1. Soo truee. heee~ :3

    // akak yang tanya joongkok tu, akak kata joongkok mana? ahaha. T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)

      Sorry, typo typo. Tanya pasal Jungkook BTS bukan Joongkok RM. hehe

      Delete
    2. hahaha jongkook runningman tua da :p jongkook bts leee aum aum hahaha

      Delete
    3. Okay, kelakar je baca yang Jungkook BTS tu aum aum. hahahahaha

      Delete
    4. well cenggini la noona fangirling dengan anak anak ikan kepop :P ooohmai.. Farah suka bts ke..? akak suka V hihi.. comel.

      Delete
    5. Saya tak suka BTS tapi saya suka satu lagu diaorang; Just One Day. V tu agak comel la. Dia yang muka macam Baekhyun EXO tu kan?

      Delete
    6. Hahaha. lawak la akak duaa ni. XD. haha. kenapa semua suka V. T.T

      Delete
    7. tapi jungkok tu bukan umur enambelas. yang enam belas tu aina. hahaha.

      Delete
    8. Oh. Yang 16 tu, Aina ke? Baru tahu. Tak tahu kenapa semua orang suka dekat V juga. Akak kenal V sebab muka dia macam Baekhuyn EXO je.

      Delete
  2. yes indeed. keep smiling :) nak sedih ni senang je.. fikir pasal masalah2 yang berlaku. tapi lagi indah hidup bila kita mampu senyum and kata I can do it! i can live with it!

    ALLAH bagi kita hidup bukan untuk kecewakan diri sendiri or meratapi nasib diri je kan ^^.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul. Setuju sangat :)

      Delete
  3. hmmmmm, got this feeling. i feel you.. sabar k...

    ReplyDelete
  4. Kan dik? akk rasa mcm tu jgak sbb akak susah btul nk cari keje skrang ni. kena banyak bersabar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga kak Scha dapat kerja cepat :)

      Delete
    2. AMINNN!. DOAKANN AKAKK TAWWWW. NEBESSSS

      Delete
    3. Insya Allah, you can do it :)

      Delete
  5. I remember a great quote upon seeing this; It's just a bad day. Not a bad life. Chin up ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Never heard about that quote. Thank you for sharing that! :)

      Delete
  6. nicely said dear..
    somehow we are in the middle..
    kekadang tu it depends on our choices jugak nak go up or go down.. hopfully urusan Farah okay ye smua.. akak doakan ^^

    ReplyDelete
  7. tiada duka yang abadi - opick.
    tetiba nak share lagu ni kat farah :)

    ReplyDelete
  8. hmm... setuju; life is like a wheel :)

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...