A Small Gesture of Gratitude | Doodles of Life

Wednesday, November 26, 2014

A Small Gesture of Gratitude

I received a chocolate candy as a small gesture of gratitude from one of the sweetest person that I have ever met in my university life. Thank you to Little B and his mum for the chocolate candy. The unexpected gesture made me feel loved :)

Snowman Candy
Do you wanna build a snowman?
Nope, I don't! Hehe :p

43 comments:

  1. Oh my, so sweet :D

    anyway candy macam ni mmg favie XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sweet sangat. Bila buka beg dia, dia cakap, "Do you see a star-shaped box? My mum put few candies in there. You can take one". Senyum sampai telinga bila dia cakap macam tu :)

      Delete
  2. alolo sweet.. comel je chocolate candy ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel sangat. Tak sampai hati nak makan. Simpan je dulu untuk beberapa hari ni. hehe.

      Delete
    2. amboii.. simpan ekk?hehe
      soo sekarang da makan lom? :P

      Delete
    3. Dah makan dah. Sedap sangat. Hahahaha.

      Delete
  3. alah candy diaaa. comelnyee. flavors dia mcm milk jeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam betul je sebab dekat bungkusan tu dia cakap milk chocolate kan :)

      Delete
  4. Replies
    1. Memang sweet sangat sampai rasa nak nangis.

      Delete
  5. please build a snowman for me. ehehe.. farah, jgn stress.. jom senyum macam zizie. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada snow, insya Allah boleh buat. Tapi, minggu ni tak snow. So, tak boleh buat. hehe ^_^

      Delete
  6. ooouch sho cute. sometimes in life tiny little things bleh buat kita happy kan..

    please laaaa build snowman for us kat malaysia ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak Siti. Setuju sangat.

      Minggu ni tak snow, kak. So, tak boleh buat snow man.

      Delete
    2. kalo snow lebat tu amek masa brapa lama nak tebal ? Aaaa nanti kalo snow build one tau.. A girl one buat tocang hahah tulis 'kak CT cute..' Hahah

      Delete
    3. Tak tahu. Depends juga lebat macam mana dia turun. Kadang-kadang satu pun dah tebal. Kadang-kadang 2-3 hari baru tebal.

      Tak reti nak buat tocang dekat snowman. hahahaha

      Delete
    4. okayla.. tulis nama akak aje pun jadilah kat snow..

      Delete
  7. pos lah sekeping coklat dari sanaaa. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Scha, banyak je coklat kat sini yang sama macam dekat Malaysia tu. Lebih baik makan yang dekat Malaysia tu sebab at least tahu coklat tu halal. Dekat sini, belum tentu tahu halal lagi ke tak.

      Delete
  8. Replies
    1. Memang comel sangat. Sengaja ambil snowman.

      Delete
  9. ala comelnya coklat sayang nak makan hehe.

    sweet gila bagi coklat macam tuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, sayang sangat nak makan tapi dah makan dah sebab teringin nak rasa. Sedap sangat :)

      Delete
  10. Salam jumaat penuh barakah Farah :)
    Such a cute chocolate candy u got there. Meh share sket. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dekat Canada-Russia, memang saya share. hehe.

      Delete
  11. Kyaaaaa nape lah choc tu comel sangat and ehem shweeeetie pie hahahahaa

    Have a happy day kak farah hugs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chocolate comel sebab dah nak Christmas. Hahaha. Thank you Qila! :)

      Delete
  12. so sweet :D ade snow man...comel!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snowman tu memang comel sangat kak Aisya :D

      Delete
  13. Replies
    1. Hai kak. Alhamdulillah, I'm good ^_^

      Delete
  14. Replies
    1. Saya time budak-budak tak makan benda macam ni. hiks.

      Delete
  15. dah makan ke belum tu? mesti sayang kan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah makan dah. Hahaha. Sedap sangat coklatnya ni. Sayang sangat nak makan sebab comel sangat.

      Delete
  16. alaaa...alaaa...yg bg comel, coklat pun comel, penerima pun comel, tukang komen pun comel ni...hahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kehkehkeh. Kak Sally memang cute! :D

      Delete
  17. hehehhe. bestnya!!! dah la comel candy tu.. ehem, untuk saya xde ke :P nak gak hadiah dari Canada. hehehehe.. x dapat g, dapat ole2 pun jadi.... lebih2 lak kan amy j ni. >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Candy tu pun orang yang bagi. Saya mana ada beli candy dekat sini. Hahaha.

      Insya Allah, kalau ada rezeki lebih, saya belikan ole-ole ^_^

      Delete

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...